Position: sygdoms > 6 >

kliniske & eksperimentel reumatologi

   Reumatologi er studiet af betingelser og sygdomme i leddene , knogler og muskler af det menneskelige legeme . Klinisk reumatologi forsøg på at diagnosticere og behandle disse sygdomme , som omfatter reumatoid artrit , psoriasis artrit , slidgigt , og spondylitis . Eksperimentel reumatologi koncentrater på at finde årsagerne og behandlinger for disse sygdomme

Du skal bruge:

Cllinical Rheumatology


Klinisk reumatologi er interesseret i klinisk undersøgelse af patienter , der lider af reumatiske problemer . Den kliniske aspekt indebærer observere symptomer på en bestemt persons sygdom , såsom smerter eller besvær med at bevæge musklerne . Dette indebærer ofte at skrive rapporter om arten og behandlingsresultater af sygdommen , som kan hjælpe forskerne leder efter særlige sorter af en lidelse . De har også udføre kliniske forsøg og evaluering diagnose og behandling af disse sygdomme , som foreslået af eksperimenterende Rheumatology .

Experimental Rheumatology


Eksperimentel reumatologi ser på årsagerne bag symptomerne på reumatoid lidelser . Dette omfatter søger efter genetiske markører . Der lægges særlig vægt på de autoimmune system , såsom at studere T-celler , og derefter arbejder ud nye former for behandling baseret på kemikalier kendt for at arbejde med visse autoimmune celler .

Arbejde sammen


Clinical and Experimental reumatologi arbejde sammen i For at give svar og behandlinger for visse sygdomme . Uden observation af symptomer , kan det eksperimentelle side ikke finde ud af , hvad celler til forskning, mens uden det nye viden , som eksperimentel forskning , kunne klinisk reumatologi ikke tilbyde effektive behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------