Position: sygdoms > 7 >

hjem retsmidler for fækal kropslugt

   Lider af kropslugt , især fækal kropslugt , kan traumatiserende for nogen . Kropslugt kan forårsage en person , der skal selvbevidste , og selv deprimeret, hvis der ikke gøres noget . Mens besøger en læge kan være den eneste måde for nogle mennesker til at helbrede kroppen lugt , der er et par hjem retsmidler , der kan reducere eller eliminere kropslugt .

Retsmidler for Kronisk Candidiasis


Ifølge kropslugt Cures , kronisk Candidiasis er en svampeinfektion også kendt som gær infektion . Mens gær infektioner normalt er forbundet med kvinder , kan mænd også lider af dem . Fecal kropslugt er en effekt af gær infektion , og kan være et tegn på et større problem . Dog hjem retsmidler findes også at mindske virkningerne af kronisk candidiasis . Kropslugt Cures anbefaler at bruge klorofyl tabletter og zink , som har været kendt for at hjælpe med kropslugt . På hjemmesiden finder advare om, at brugen af zink bør være afbalanceret med kobber kosttilskud for at undgå blodmangel .

Home Retsmidler


Et grundlæggende hjem afhjælpe for krop lugt er en pasta bestående af bagepulver og citronsaft . Ifølge Hub Sider , vil anvende denne løsning armhuler og bunden af fødderne reducere alle kropslugt . En anden løsning til at prøve er en teskefuld af brintoverilte til otte ounces vand . Brug af denne løsning til at tørre ned ildelugtende områder af kroppen, ødelægger bakterier . Holde svedige områder tør , at tage en ekstra brusebad og barbering kropsbehåring kan også hjælpe med at administrere kropslugt .

Plantelægemidler Home Retsmidler


Klinisk psykolog Michele Carelse tilråder , at naturlige og holistiske behandlinger er tilgængelige for fækal kropslugt . Carelse siger , at en person kan eliminere flere forskellige typer af kropslugt ved at rense hele mave-tarmsystem . Carelse anbefaler urter som Galium aperine og Milk Thistle som udrensning tonika at bidrage til at støtte leveren og lymfesystemet . Andre urter , der hjælper skylle kolon omfatter Cascara Sagrada , Plantago Psyllium og Althaea officinalis . Ingredienser i homøopatiske produkter såsom Silica , Kalium fosfat og Calciumsulfat også bidrage til at opretholde hygiejne og friskhed , mens afgifte kroppen , Carelse sagde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------