Position: sygdoms > 7 >

Hvordan får jeg hjælp fra en smertende hæl anspore ?

   Hælen anspore er knoklede fremspring på bagsiden af din fod . Mens hæl anspore ikke selv normalt forårsager smerte , kan det medføre betændelse i plantar fascia , en væv , der løber langs bunden af din fod . Denne betingelse er meget smertefuldt , og kan forårsage gangbesvær . Smerten kan være særligt slemt om morgenen

Du skal bruge: .
Ortopædiske indsætte
. Nat split .
Ispose .
Varme pakke .


1 .
Spørg din læge om at købe en orthotic indsætte . En orthotic er en anordning gled ind i din sko, der aflaster den plantar fascia og lindrer smerter . Også , så spørg din læge om en nat skinne , der strækker plantar fascia , mens du sover og forhindrer smerter i morgen .
2 .
Rest de ramte foden , især efter perioder med intens aktivitet .

3 .
Tal med din læge om den rette over-the-counter medicin, du kan tage for at hjælpe med smerten . Ibuprofen er en fælles medicin anbefalet af læger for denne tilstand , men ikke tage noget uden at spørge din læge .
4 .
Anvend en ispose til din fod i morgen i 20 minutter , eller indtil isen pack er ikke længere kold . Om aftenen før du går i seng , anvende en varme pack til den samme mængde tid .
5 .

Consult en sports massør om massage terapi for foden . En sports massage terapeut vil blive trænet i forbindelse med behandlingen skader og beroligende smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------