Position: sygdoms > 7 >

hvordan man bruger antivert som en antihistamin

   Antivert er en medicin , der bruges til kvalme , opkastning og svimmelhed forårsaget af køresyge . Det er også en antihistamin medicin , der blokerer naturlige histamin produktion og hjælper med allergiske symptomer som følge af histamin i kroppen . Antivert er ikke en over -the-counter medicin , så det kræver et besøg hos lægen og skal træffes i henhold til lægens dosering og instruktioner

Du skal bruge: .
receptpligtig


1 .
Tal med en læge . Selv om Antivert er et antihistamin medicin , er det ofte ordineret til køresyge i stedet for allergi . Når problemet opstår , er allergisk karakter , såsom udslæt , og kræver en antihistamin medicin , vil de fleste læger foreslå noget Benadryl eller andre over -the-counter medicin . For at opnå Antivert for dets anvendelse som en antihistamin , tale med lægen om medicinen og problemet og bede om en recept . Alle med allergi over for meclizine bør ikke bruge Antivert .
2 .

tage medicinen i den læge-anbefalede dosis . Antihistaminer kan tage et par timer før fysisk Resultaterne er vist , såsom en formindskning af udslæt , der gør det fristende at tage mere medicin . Kun træffe i overensstemmelse med doseringen lægen anbefaler , og som er skrevet på flasken .
3 .
Undgå at tage andre lægemidler , der forårsager døsighed . Antivert kan resultere i søvnighed og døsighed og tilberedningen det med alkohol eller andre lægemidler , der resulterer i døsighed kan forstærke virkningen .
4 .
Undgå at køre bil eller andre aktiviteter, der kræver fokus . På grund af den døsig virkninger , køre bil eller betjene andre maskiner er ikke foreslået for nogen at tage Antivert .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------