Position: sygdoms > 7 >

naturlige midler til at beskytte mod kolde årstid

   Forkølelse er almindeligt i vintermånederne , og tegn på en infektion kan omfatte nysen , løbende næse , overbelastning og træthed . Mens der ikke er nogen kur mod forkølelse , der er naturlige metoder til at reducere varigheden af en kold og muligvis forhindre en forkølelse.

Desinfektion at dræbe bakterier


Holde en lille flaske af antibakterielle hånd gel i din pung eller bil er en central måde at beskytte dig selv under kolde årstid . Vira og bakterier kan leve på almindeligt rørt overflader som dørhåndtag og telefoner . Derudover handshaking kan passere bakterier fra person til person . Vask dine hænder før spisning eller ved at indtaste dit hjem , og med jævne mellemrum bruge hånden sanitizer til at dræbe bakterier og mindske risikoen for at fange en forkølelse. Brug husholdning desinfektionsmiddel sprays og tørrer også dræber virus og sænker risikoen for en kold .

Se dine omgivelser


At være omkring syge mennesker hjemme, på arbejdet eller i det offentlige øger risikoen for at udvikle en forkølelse. Vær på vagt over for syge personer , og undgå langvarig kontakt med mennesker, der er nysen eller hosten . Deling mad og drikkevarer med syge personer også steder, du i fare , ligesom dele badeværelse eller køkken håndklæder til at tørre hænderne .

Vitamin C


Debat C-vitamin kosttilskud støtter immunforsvaret og hjælpe med at beskytte mod virus , såsom almindelig forkølelse . Besøg en helsekost butik eller apotek , og købe C-vitamin kosttilskud . Andre kosttilskud såsom echinacea og zink kan også vise sig nyttige i at beskytte dig selv mod forkølelse . Læs etiketterne , og bruge kosttilskud som anvist . Konsultere en læge først , hvis du tager en receptpligtig medicin .

Andre måder at styrke dit immunforsvar

I forbindelse med kosttilskud , andre vaner såsom at drikke nok væske og få masser af hvile bidrage til at øge din immuniteter , hjælpe din krop med at bekæmpe virus og infektioner under kolde årstid . Omkring otte glas vand anbefales til voksne , ifølge Mayo Clinic . Dårlig søvn vaner , såsom at gå sent i seng og få kun et par timers hvile , kan svække immunforsvaret og gøre dig modtagelig for forkølelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------