Position: sygdoms > 7 >

tips til acne på din hud

   Acne plager folk i alle aldre-ikke kun teenagere . Mange ting kan bidrage til fortsat bums bumser godt ind i din gyldne år . Fra kost til at arbejde betingelser genetik , der er en række årsager til de vedvarende acne . Men der er ting, du kan tage for at dæmme op for strømmen og mindske nogle af de værste udbrud.

Sund Kost


Det vigtigste skridt du kan tage , er at spise sundt . Kom flere vitaminer A , kan B og E i din kost i høj grad reducere mængden af urenheder . Men at få disse vitaminer er ikke nok. Skær ned på såkaldte junk food . Ved at lægge ud for fedtet , sukkerholdige fødevarer , eller i det mindste skære ned på dem meget , kan du alvorligt reducere din acne udbrud . Og din generelle sundhed forbedres .

Ansigtspleje Skrubbe


Du kan tage dit daglige brusebad , og for god hygiejne , som er helt acceptabelt . Men , enkle sveden bidrager til acne udbrud . Hvis du har et erhverv , hvor du arbejder udendørs , gør tunge løft , eller komme i kontakt med en masse skidt og snavs , derefter et brusebad om dagen , vil ikke medvirke til at reducere din acne udbrud . Du skal blot skrubbe dit ansigt med en våd klud hver par timer , vil hjælpe med at fjerne nogle af de olie påløbne på din hud og derfor reducere antallet af udbrud.

Aktuel Behandlinger


Mange cremer og medicineret puder kan bruges på din ansigt og krop til at hjælpe med at rense nogle af de acne . Disse hjælper , men nogle gange vil det tage to eller tre produkter, der skal virkelig effektiv . Blande en natlig creme eller ansigtsmaske med det medicinerede pads er sædvanligvis en effektiv kombination . Anvendelse natlige , efter du allerede har grundigt rengjort , kan hjælpe banke en breakout .

receptpligtig medicin

Hvis alt andet mislykkes , kan du se en hudlæge og få en recept , enten en pille eller lokal behandling , at hjælpe med at tage sig af din acne udbrud. Hvad lægen kan ordinere vil være stærkere og mere potent end noget man kunne købe i håndkøb . Også, de fleste Forsikringen dækker disse behandlinger , så der er lidt ud af lommen udgift for dig . Efter en læges anvisninger er sandsynligvis den mest effektive måde at slippe af acne og reducere udbrud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------