Position: sygdoms > 7 >

mineralsk olie & nældefeber

   Mineralsk olie er et biprodukt af den olie destillation proces, der skaber benzin . Det har været brugt siden slutningen af 1800-tallet , ifølge Absolute astronomi hjemmeside , i forskellige kapaciteter fra kosmetik til rengøringsmidler . Mineralsk olie kan resultere i bivirkninger , såsom nældefeber

Bruger


Mineralolie har mange anvendelsesmuligheder . Det er solgt som "baby olie " i USA , Storbritannien og Canada , er brugt som smøremiddel afføringsmiddel og er en almindelig ingrediens i lotion , cremer , salver og anden kosmetik . Et konserveringsmiddel og rengøring produkt , er det også bruges i mange industrielle processer .Fordi det er så udbredt , de fleste mennesker kommer i kontakt med mineralsk olie hver dag .

Side Effects


Bivirkninger kan forekomme , når mineralsk olie er brugt som en ekstern eller intern smøremiddel . Drugs. com hedder det, at en allergisk reaktion over for mineralsk olie kan omfatte udslæt , nældefeber , vejrtrækningsbesvær , trykken i brystet , hævelse i munden , ansigtet , læber eller tunge , forstoppelse og rektal blødning ( når det bruges som et afføringsmiddel ) .Når det bruges som en ekstern kosmetisk behandling , nældefeber eller udslæt er den mest sandsynlige allergisk reaktion .

Hives


Hives kan indikere en mild eller alvorlig reaktion på mineralsk olie . Nældefeber fremstå som små røde , kløende knopper på huden , typisk , hvor allergenet taget kontakt med huden .Hives behandling indebærer ophørende brug af den formodede allergen . Aktuelt salver , såsom anti-klør cremer , kortikosteroider og Calamine lotion , kan lette nogle af de kløe og smerte . En læge skal ses for en diagnose og flere behandlingsmuligheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------