Position: sygdoms > 7 >

E-vitamin tips til tør hud

   Der er mange daglige faktorer, der kan tørre ud hud , såsom kulde og opvask . De fleste af disse er uundgåelige , så det er vigtigt at vide, hvordan man behandler tør hud . Vitamin E fungerer, fordi det er en antioxidant . Det hjælper også regulere A-vitamin i kroppen , som fremmer hudens celle regenerering . Vitamin E er også let at finde, anvende og meget overkommelig .

Eksterne Vitamin E


E-vitamin findes i mange over -the-counter produkter som cremer og fugtighedscremer . Disse er nyttige til meget tør hud , der er smertefuldt . Ved hjælp af en lotion dagligt eller et par gange om dagen er en hurtig og effektiv måde at behandle problemet. E-vitamin er let på selv følsom hud og kan bruges overalt på kroppen . Det bedste tidspunkt at anvende E-vitamin lotion er lige efter et bad , når din hud er mest smidig og modtagelig .

Indre Vitamin E


For den største dosis af vitamin E , købe kapsler fra din lokale apotek og tage en pille en dag eller som anvist på flasken . Selv om dette ikke umiddelbart vil lindre smerten af krakket eller meget tør hud , det styrker cellerne indefra gradvist afhjælpe problemet . Vitamin E piller virker bedst på at forebygge tør hud før , for eksempel ændringer i vejret eller livsstil . Det virker også godt , når det tages , mens du bruger lotion og cremer til behandling af tør hud .

Vitamin E i Food


For dem der foretrækker en mere naturlig tilgang , E-vitamin er til stede i mange fødevarer . Rå solsikkefrø er en stor kilde til vitamin E, med mere end 90 procent af den daglige anbefalede værdi . Tørristede mandler også pakke en E-vitamin punch på 45 procent af den daglige anbefalede værdi . Andre fødevarer rige på vitamin omfatter oliven , spinat , papaya , Swiss chard , sennep greens , majroer , Collard greens og blåbær . Ligesom kapsler , bliver E-vitamin gennem fødevarer alene ikke er den bedste mulighed, hvis du allerede lider tør hud og søge øjeblikkelig lindring . Men , tilføjer fødevarer rige på vitamin E til din kost på lang sigt vil bidrage til tør hud relief .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------