kuldebehandling for voksne
Position: sygdoms > 7 >

kuldebehandling for voksne

   Voksne har travlt liv , og desværre , bremse ned med en kold , er ikke altid en mulighed . Symptomer på almindelig forkølelse omfatter hoste , ondt i halsen , nysen og overbelastning . Og afhængig af sværhedsgraden af virus , en feber og krop ømhed kan ledsage andre symptomer . Forkølelse tendens til at blive bedre med tiden . Men der er måder at hurtigt forbedre symptomer og forkorte varigheden af en forkølelse .

Rest

tager fri fra arbejde eller skole , kan ikke være en mulighed . Men selvom du nødt til at holde dit normale daglige tidsplan , begrænse andre aktiviteter , mens de kæmper en almindelig forkølelse kan hjælpe dig med at genoprette hurtigere . Hvile og afslapning er nøglen til at forbedre dine svage immunforsvar . Pace selv i løbet af dagen , og tage korte pauser hvis det er muligt . Begræns ekstra aktiviteter som løb ærinder efter arbejde og skole , og undgå motion , indtil du føler dig bedre .

Medicin

medicinering selv kan hjælpe dig med at håndtere symptomerne på en kold virus . Forskellige produkter er tilgængelige over -the-counter til at lindre forskellige symptomer . Må ikke købe en tilfældig kold medicin . I stedet læse etiketten grundigt for at sikre, at medicinen indeholder ingredienser til at hjælpe modvirke dine specifikke symptomer . Typiske ingredienser i koldt medicin omfatter en decongestant , hoste suppressant , feber reduktionsgear og smertestillende .

varme væsker

Breaking up slim overbelastning og lindre en irriterende halsbetændelse kan forbedre din tilstand . Mens medicin kan hjælpe med begge symptomer , kan naturmedicin i forbindelse med over -the-counter narkotika øge effektiviteten. Gurgle med varmt saltvand og drikke varm væske såsom koffeinfri urtete og kylling suppe kan hjælpe halsirritation . Derudover forbrug af vand , juice og te hjælper tynd slim i halsen og brystet .

immunsystemet

Bekæmpelse af almindelig forkølelse er det ideelle tidspunkt at din daglige dosis af C-vitamin Dette vitamin er nøglen til at opretholde en stærkt immunsystem og bekæmper vira , såsom almindelig forkølelse . I henhold til Doctor 's Book of Home Retsmidler for Kvinder , 500 til 1. 200 mg C-vitamin en dag efter at udvikle en kold kan hjælpe med at mindske varigheden af symptomerne. Drikke masser af appelsinjuice eller tage C-vitamin tabletter kan give den anbefalede dosis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------