måder at hjælpe dig med at få til at sove
Position: sygdoms > 7 >

måder at hjælpe dig med at få til at sove

   Tilstrækkelig søvn er vigtig , især hvis du er en travl voksen jonglering flere daglige krav . Desværre har nogle mennesker oplever søvnløshed og er ude af stand til at falde i søvn eller blive i søvn . Forskellige faktorer kan bringe på søvnløshed , såsom angst og over-stimulation . Heldigvis er der tricks til at slå søvnløshed og forbedre søvnkvaliteten .

Limit Naps

En lur sidst på eftermiddagen eller først på aftenen kan oplade dit sind og krop . Dog kan sove i løbet af dagen har en negativ effekt på din natlige søvn mønster og udløse søvnløshed . Prøv at holde dig vågen i løbet af dagen for at forbedre din søvnkvalitet natten , eller tage korte lur-mindre end 30 minutter , og kun inden 03:00

Ditch Koffein

Drinking te , sodavand eller kaffe i løbet af aftenen time kan stimulere dit sind og krop og forårsage søvnløshed om natten . Skære ned på koffein , og ikke forbruger disse drikkevarer i løbet af eftermiddagen eller aftenen .

tage et bad

Fremme afslapning før sengetid ved at tage et varmt bad og skabe en afslappet atmosfære med dæmpet lys , stearinlys og stille musik . Tilføj lavendel badeolie til vandet eller anvende lavendel lotion eller baby olie til huden efter badet . Lavendel er en naturlig urt , som fremmer afslapning og søvn .

Reserve Bed for Sleep

Det er fristende at se fjernsyn eller arbejde på den bærbare computer i sengen . Komme til at sove hurtigere ved at undgå disse aktiviteter. Sluk alt lys og lyde , når det er tid til søvn for at mindske brain stimulation .

øge aktiviteten

Tilføj 30 minutters motion til din daglige rutine omkring fem timer før sengetid for at hjælpe med at stoppe søvnløshed og forbedre søvn . Stress kan udløse søvnløshed , og regelmæssig motion hjælper falde stress hormoner .

naturlige kosttilskud

Sammen med lavendel , melatonin er en anden effektiv sove støtte til at bekæmpe søvnløshed . Tilgængelig fra helseforretninger , idet en eller to tabletter 30 minutter før sengetid slapper kroppen og fremmer rolig søvn . Brug som instrueret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------