Position: sygdoms > 7 >

teknikker til ar forvaltning

   Scars kan forekomme fra flere kilder, herunder sports -og rekreative skader , sår , kirurgi og sygdom . Arrene kan spænde fra mindre , der er knap mærkbar , at fremtrædende dem , der kan påvirke personligt fremmøde . Uanset kilden og udseende ar , er der flere teknikker til styring af dem.

Silicon


Silicon geler og plader har vist sig at være gavnlig i behandlingen og forvaltningen af ar . Ifølge Rehab Management og National Institutes of Health , er det ikke silicium selv , der hjælper med healing , men snarere effekten af fugt til de ar , som silicium . Silicium er egnet til forvaltning af ar fra operationen .

Massage


Deep massage af arvæv er gavnligt , når det kombineres med andre behandlinger . Massage strækker arret og nedbryder væv . Mens denne teknik har en vis værdi , bør det ikke påberåbes som den primære kilde til behandling . Det er en anden teknik til kirurgiske ar .

Komprimering


Denne teknik er blevet brugt til brænde behandlinger i mange år . En beklædningsgenstand eller indpakning bruges til at lægge pres på arret . Dette skal ske så hurtigt som muligt efter brænde eller ardannelse , som det øgede pres på ar forårsager en blødere , mindre synlige ar . Ifølge Rehab Management , er det nu menes, at en faktor i en vellykket komprimering er forhøjet temperatur omkring arret . Varme , selv en lille mængde , har vist sig at have en helende effekt på sår .

Alpha Centella Cream

Denne creme , som har vist sig at være yderst effektiv i henhold til en artikel i National Institutes of Health , har to komponenter, som er vigtige for ar forvaltning . Den første komponent er et uddrag fra planten Bulbine frutecens , der har antibakterielle egenskaber og øger hydrering , som er en gennemprøvet faktor for at reducere ar . Den anden komponent er et uddrag fra den Centella asiatiske anlæg, der har vist sig at støtte sårheling .

Surgery

Når en ar ikke har reageret tilstrækkeligt på alle andre teknikker , eller er ekstremt svær eller er i en fremtrædende placering , så kirurgi er til rådighed for at rette arret . Dette indebærer laser kirurgi rettet mod ar , der fjerner et lag af huden til at afsløre en lavere lag af huden , som vil helbrede og har et bedre udseende end den oprindelige arret . Laserkirurgi kan være effektiv for ar fra acne eller andre former for forhold, såsom skoldkopper , der efterlader ar i ansigtet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------