Position: sygdoms > 7 >

Hvordan kan jeg slå en påstået stofmisbrug ?

  Narkotikamisbrug er intense og komplicerede , uanset hvad den konkrete situation kan være . Mange mennesker antager eller hævder endda narkomani er let at komme over , men når de tager det næste skridt og forsøge at holde op , de som regel finde noget andet. Et stofmisbrug ikke kun påvirker dit liv og bringer dig ned , men påvirker også dem omkring dig . Afhængighed er en kronisk problem , og kan få skadelige konsekvenser for brugeren samt de omkring dem ( se Referencer 1) . Det tager en masse hårdt arbejde og motivation , men du kan slå en påstået stofmisbrug af følgende fem vigtige skridt .
1 .
Indrøm du har et problem . De fleste mennesker beskæftiger sig med et stofmisbrug vil ikke indrømme de har et problem . Der er en masse forlegenhed og skam , der følger med enhver afhængighed og ofte en person ikke ønsker at indrømme at have en afhængighed , selv om de kender i deres eget sind det er sandt . Det kræver mod og styrke til at åbne op og være ærlig . Du kan ikke bevæge sig fremad og kamp din afhængighed , indtil du får ud af benægtelse og indrømme du har problemer med narkotika.
2 .
Få hjælp . Ingen skal forsøge at overvinde en stofmisbrug alene . Igen kan dette være en udfordring , da der er en masse skam forbundet med misbruget afhængighed . Tal med familie og nære venner , og dem, der bekymrer sig om du vil være der for dig og hjælpe dig gennem denne vanskelige tid i dit liv . Dine kære kan være en kilde til medfølelse og støtte og give dig den styrke, du har brug for at udkæmpe denne kamp ( se Referencer 2) .

3 .
Check ind på en afvænningsklinik . Ordet Rehab er skræmmende og pinligt at de fleste mennesker, men det er et afgørende skridt i bedring. Målet med et stof rehabiliteringscenter eller narkotikabehandling center er at tage fat på fysisk og psykisk afhængighed af en narkoman ( se Referencer 3) . De tidlige stadier af tilbagetrækning er en af de mest vanskelige dele af overvinde stofmisbrug og endda med støtte fra deres kære , er det ofte ikke nok . I stof Rehab , er der professionelle læger og psykologer , der arbejder med hver narkoman , og sikre, at de opbevares sikkert og sundt .
4 .
Foretag de nødvendige ændringer i dit liv . Alt, hvad du kan gøre for at skabe en mere positiv miljø for dig selv , jo bedre du er . Få nye venner , hvis dine gamle venner er stadig på stoffer eller på anden måde er en negativ indflydelse . Start hænge ud på biblioteker , caf¨¦er og derhjemme med venner og familie i stedet for centrum og ud på barer . Ved at undgå bestemte situationer , så du ikke dig fra fristelsen .
5 .

Giv dig selv positive bekræftelser hver dag . I visse måder er en addict altid en narkoman . Du sikkert finde selv efter at få rent, at man ofte tænker på narkotika og erfaring trang eller abstinenssymptomer . Ved at give dig selv positive bekræftelser hver dag , du minde dig selv , hvad et stort slag , du har vundet , og hvor vigtigt det er at blive på sporet .

gode råd og advarsler


 • Aldrig give op . Selv når alle synes tabt , er der stadig håb . Enhver narkoman kan slå hans afhængighed med beslutsomhed og viljestyrke . Få den hjælp du har brug for og få dit liv tilbage .
 • Der er stof Rehab centre og narkotikamisbrug hjælpe centre placeret rundt omkring i USA og resten af verden . Ligegyldigt hvor du bor , kan du finde nogen til at hjælpe dig med at løse din afhængighed .
 • fleste narkomaner skabe problemer blandt deres venner og familie over den tid, de er afhængige af narkotika . Afhængighed er en sygdom , og du ofte såre dem du elsker mest uden at vide det på det tidspunkt. Selv om du har forvoldt kløfter med dem du elsker mest , ikke antage, at de vil vende ryggen til dig, når du har brug for dem mest . Tal med dem og lade dem vide, at du kommer til at arbejde for at slå din afhængighed og få rene .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------