Position: sygdoms > 7 >

farvestoffer , der anvendes i behandlingen af kvindelige UTI

   Urinvejsinfektioner ( UVI ) er langt mere udbredt blandt kvinder end mænd , fordi kvinder har kortere urethras at give bakterier for at indtaste blæren lettere . Det er ikke svært at diagnosticere og behandle urinvejsinfektion hos kvinder , men fordi nogle metoder indebærer brug af farvestoffer , både læger og patienter bør udvise forsigtighed . Mange mennesker er følsomme over for farvestoffer og kan opleve en allergisk reaktion på farvestoffer bruges til at diagnosticere urinvejsinfektion og farvestoffer i medicin , der anvendes til at behandle dem .

Jod Dye


Jod farve er undertiden bruges til at diagnosticere en UTI hos kvinder som en del af en cystourethrogram . En en cystourethrogram er en X-ray test , der viser størrelse og form af blæren . Under testen , er jod farvestof sprøjtes ind i blæren via et kateter , således at orglet dukker op på X-ray . Mennesker med allergi over for jod farve advares om ikke at gennemgå denne test .

Triphinyl tetrazoliumchlorid


Et andet farvestof anvendes på diagnosen stadium triphenyltetrazoliumchlorid ( TTC ) , en reduktion test designet til at detektere bakterier i urinvejene tarmkanalen . Mennesker med følsomhed over for denne farve bør undgå denne form for diagnose .

Phenazopyridine Hydrochloride


Phenazopyridine hydrochlorid , en mundtlig medicin ordineret til at lindre symptomerne på en urinvejsinfektion , indeholder en stærk farve , der forvandler urinen orange eller rød . Det er stærk nok til at bejdse stof og kontaktlinser så godt, så bør patienterne passe mens de er på denne medicin .

methylenblåt

methylenblaat er et farvestof fundet i Prosed , et lægemiddel til behandling af urinvejsinfektioner . Methylenblåt pletter urinen en karakteristisk lys blå farve og kan forårsage uønskede reaktioner hos nogle patienter , såsom svimmelhed og vandladningsbesvær .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------