Position: sygdoms > 7 >

fysio håndled øvelser

   håndled , ligesom de andre led i kroppen , bør opretholdes i stærk og smidig tilstand . Håndled er i konstant brug i løbet af dagen , og hvis smerte opstår eller en skade opstår , kan simple daglige opgaver bliver akavet og smertefuld .håndleddet er modtagelige for frakturer , gigt , karpaltunnelsyndrom , og gentagne belastningsskader ( RSI ) . Dette er ikke en udtømmende liste over , hvordan det fælles kan blive berørt, så det er vigtigt at sikre , at håndleddet øvelser praktiseres , især efter skade eller betændelse , for at genoprette styrke og mobilitet .

Wrist Øvelser : Arm i en slynge


Klinisk specialist fysioterapeut David Wales forklarer på Physio Værelset hjemmeside , at symptomer, der påvirker håndleddet kan afhjælpes på kort sigt med varm voks bade og mobilisering øvelser ordineret af en fysioterapeut . Disse omfatter følgende øvelser , som også kan praktiseres , hvis armen er i en slynge :TBPI Gruppens hjemmeside rådgiver holde armen konstant , og ikke flytte armen væk fra kroppen . Betydningen af at gøre håndleddet øvelser er at bevare så meget mobilitet og fleksibilitet som muligt , selv hvis hele armen er ude af brug på grund af skade eller lidelse .1) Lav en løs knytnæve med venstre hånd og kop det i håndfladen i højre hånd . Brug højre hånd til flex venstre håndled op , holde i 30 sekunder. Gentag med modsat hænder .2 ) Hold venstre håndled lige og strækker sig ind i glattet fingrene , flex håndleddet venstre mod den lille finger , så til højre mod tommelfingeren . Hold hver stilling i 30 sekunder, og derefter gentage på højre hånd .3 ) Bøj håndleddet på en 90- graders vinkel , så fingerspidserne peger fremad , og Ret håndleddet med den anden hånd . Gentag på alternative sider

Wrist Øvelser : . Wrist i en slynge


Hvis håndleddet er også indkapslet i en slynge , er det vigtigt at opretholde kommunikation mellem muskler , sener og ledbånd , der forbinder fingrene til håndled, og op gennem armene .1) På venstre side , bøje hver finger på midten af skank og bøj det opad og nedad med den anden hånd . Gentag på højre hånd .2 ) Gentag punkt 1 ovenfor , denne gang holder fingeren på kno nærmest fingerspidserne og bøje hver af dem efter tur .Physio Advisor hjemmeside advarer om, at disse øvelser bør kun udføres , så længe de ikke forårsage øget eller overdrevne smerter . De bør heller ikke udføres på hinanden følgende dage , for at give muskler og sener tid at komme sig.

Øvelser Brug Modstand Aids


Disse øvelser er velegnede til kroniske håndled klager såsom karpaltunnelsyndrom ( som påvirker median nerven , der løber fra underarmen til hånden ) og belastningsskader (RSI ) .1) Klem en tennisbold så hårdt som er behageligt , hold i fem sekunder , og gentag øvelsen ti gange .2 ) En modstand band kan også bruges-det tilrådes at spørge en fysioterapeut eller fitness instruktør for en demonstration , så teknikken er korrekt .Physio Room hjemmesiden også lister håndled og hånd styrkelse udstyr som " Digiflex hånd og greb strengthener , hånd terapi bolde , og terapeutiske kit ". Disse er alle udmærkede hjælpemidler til at bevare styrke og koordination mellem hånd og håndled .Hvis symptomerne forværres inden for få dage , eller ikke bedres i løbet af 4-6 uger , skal du kontakte din læge for en henvisning til en fysioterapeut .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------