Position: sygdoms > 7 >

hvad er de funktioner, proteaseenzymet ?

   Generelt kemi vilkår , et enzym er en katalysator-det vil sige et stof, som påvirker løbet af en kemisk reaktion uden at blive ændret selv . I det menneskelige legeme , katalyserer enzymet protease en række vigtige funktioner , der spænder fra protein fordøjelsen til replikationen af HIV i blodet hos de smittede med den .

Protein fordøjelse


Alle enzym navne ender med endelsen "-ASE ", så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at protease 's primære funktion indebærer protein . Konkret som Enzyme Essentials forklarer , det " nedbryder peptidbindinger i proteinholdige fødevarer for at befri aminosyrer brug af kroppen " i en proces kendt som hydrolyse . (Så hvad stopper protease fra at bryde ned menneskeceller lavet af protein ?-muskler , for eksempel The website går på at præcisere, at " normale levende celler er beskyttet mod lysis af inhibitor -mekanismen. "

HIV replikation


Det er ikke til at sige , at alle protease enzymer tjene velkommen funktioner . Et eksempel på dette sker i forbindelse med hiv , Human Immunodeficiency Virus . Efter nogen er smittet med hiv , RNA inden for de eksisterende virus producerer lange polypeptid protein kæder , som de såkaldte virale protease skal derefter hydrolysere på visse punkter langs dens længde i orden at katalysere fremstillingen af ekstra virus .Af denne grund kaldes medicin proteasehæmmere , som blokerer funktionen af virale protease , der er blevet almindeligt i kampen mod HIV .

Ekstra funktioner


Ifølge Enzyme Essentials , protease er vigtig i at bevare pH balancen i blodet , fordi " syreindhold er skabt gennem fordøjelsen af protein . " Hvis nogen mangler den mængde protease hans krop kræver , " hjemmesiden forklarer , kan det " resultere i en basisk overskud i blodet . "Protease 's mave tapperhed virker ikke " t bare dække mad . Det kan også " fordøje uønskede fremmedlegemer i blodet , herunder visse bakterier og vira . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------