Position: sygdoms > 7 >

mexikansk naturlægemidler for hårtab betingelser

   Naturlægemidler er i efterspørgslen efter en række betingelser, herunder hårtab . En række mexicanske krydderurter , nogle med en tradition for brug går så langt tilbage som i aztekernes og mayaernes civilisationer , er at finde deres vej ind i shampoo og andre mexicanske naturlægemidler til behandling af hårtab .

Aloe Vera og Avocado Olie


Aloe Vera fra Southwest USA og Mexico har været brugt siden oldtiden til behandling af en række hudsygdomme , herunder hårtab . Aloe vera gel kan lindre hovedbunden hud og fungere som en anti-inflammatorisk . Aloe genopretter den rette pH balance i hovedbunden og nærer håret .Avocado olie er en naturlig plante , der anvendes i balsam at fodre tørt hår . Det høje E-vitamin indhold i avocadoer dybt trænger hår og stimulerer omsætning i hovedbunden . De essentielle fedtsyrer i denne mexicanske frugt kan lindre hudsygdomme , der bidrager til hårtab .

Capsaicin , Cat 's Claw og Cacahuanche


Cat 's claw , eller Bio Tomentosa , er en træagtig vin engang kendt som Inca 's " hellige vin . " Der er over 60 sorter af kattens klo og nogle af de arter i Mexico har toksiske egenskaber . Hårvaskemidler , der indeholder kattens klo er formuleret for folk med allergi og overfølsomhed , der gør dem tilbøjelige til hårtab . Cacahuanche frugt olie blev brugt af aztekerne til behandle hårtab . Det siges at styrke hårrødder og stimulerer hårsækkene . Den anvendte chili er fra jalapeno peber . Capsaicin , det aktive stof i chilipebre , menes at stimulere hovedbunden og hårvæksten. Capsaicin har vist sig at stimulere produktionen af en insulin-lignende vækst faktor , eller IGF -1 . En kombination af capsaicin og sojaisoflavoner udløste hårvækst i 64,5 procent af mænd med hårtab og bidraget væsentligt til 88 procent af mændene med androgen alopeci . Undersøgelsen blev offentliggjort i 2007 tidsskriftet " Growth Hormone IGF Research . "

sapote , Sarsaparilla og Saw Palmetto


Den sapote Træet vokser i det sydlige Mexico og frø af denne frugt er vant til at behandle hårtab . Olien fra frøene kerne menes at stoppe hår falder ud , i Mexico , er de kerner kombineres med ricinusolie . University of California fandt , at sapote olie kan forhindre hårtab forårsaget af seborrheic dermatitis . Woody vin sarsaparilla er endnu en komponent af mexicanske naturlægemidler for hårtab . Sarsaparilla har været anvendt i Mellemamerika for en række hudproblemer og er en populær ingrediens i hårtab retsmidler . Savpalme bær er en fælles urtemedicin for næsegrus problemer, men det bær , som vokser i det sydvestlige og Mexico , er også at finde deres vej til hårtab retsmidler . Avacor og Nioxin er to sådanne retsmidler sagde at bevare og fremme hårvækst .

lavendel, rosmarin og salvie

Lavendel olie stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden , som kan forhindre hårtab . Lavendel olie anvendes ofte som antiseptika og stress-relaterede forhold . Foreløbige undersøgelser tyder på lavendel olie i naturlægemidler kan hjælpe med at forhindre hårtab i forbindelse med alopeicia areata , en tilstand, hvor patches eller total hårtab forekommer overalt på kroppen . Rosmarin er en anden urt historisk bruges i mexicanske naturlægemidler for hårtab . Rosmarin kan fremme væksten i hovedbunden ved at holde hår follikler klar af hovedbunden olie build- up. Urten indeholder også antibiotika , antioxidant og anti-inflammatoriske stoffer , der kan medvirke til at reducere hårsækken skader og infektioner . En skotsk undersøgelse offentliggjort i Archives of Dermatology fandt , at et dagligt hovedbundsmassage med en urte blanding af rosmarin og andre olier fremmet hårvækst i 44 procent af deltagerne . Sage er almindeligt anvendt i Hispanic samfund for at forhindre hårtab , ifølge Dr. Nancy Neff af Rice University . Sage er en populær ingrediens i naturlægemidler for hårtab forhold såsom Native Retsmidler regrow Hovedbund Massage Oil .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------