Position: sygdoms > 7 >

tørre øjne middel mod øjenlåg

   Dine øjne normalt beskytter sig ved at producere tårer , som er spredt over dine øjne gennem blinke . Hvis du har tørre øjne , er du på større risiko for øjeninfektion . Der er over -the-counter og receptpligtig foranstaltninger for at forhindre smitte

Betydning

Dine øjne naturligt producerer tårer og blinker for at smøre og beskytte dine øjne . Når dine øjne ikke producerer nok tårer , har du en ubehagelig tilstand kendt som tørre øjne . Almindelige årsager til tørre øjne inkluderer laser kirurgi , kontaktlinser , allergi eller medicin bivirkninger .

håndkøb

En stor del af tiden , kan din tørre øjne være hjulpet af fælles over -the-counter løsninger . Der findes forskellige typer af kunstige tårer til rådighed, der kan lindre og hjælpe med at forhindre tørre øjne . Vask dine øjenlåg med en varm vaskeklud og en mild sæbe , selv når du ikke har symptomer , kan ligeledes være effektive, ifølge Mayo Clinic .

Prescription

Hvis din tørre øjne er alvorlige nok , kan de arrestordre medicinsk intervention . Din læge kan ordinere antibiotika for at reducere øjenlåg inflammation , recept øjendråber til at kontrollere hornhinde betændelse eller receptpligtig øje skær , der fungerer som kunstige tårer .

Henvisninger

Mindre almindeligt kan du blive henvist til en oculoplastic kirurg , der har specialiseret sig i plastikkirurgi af øjenlåg , at rette et problem med blinkende eller en reumatolog , en læge, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af gigt og andre sygdomme i led, muskler og knogler , hvis symptomerne tyder på en autoimmun tilstand , såsom reumatoid arthritis , ifølge til Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------