Position: sygdoms > 7 >

Årsagerne til den øgede modermærker

   Birthmarks , især én type af modermærke , det hemangioma , har været stigende . Hamangiomas er næsten altid findes på huden , og starter ud som en lyserød eller rød plet . De er godartede vaskulære tumorer , som starter voksende og kan blive temmelig store . Når du er færdig vokser, de er en forhøjet , lyse rødt masse på huden . Der har været undersøgelser for at fastslå årsagerne til deres stige . Hemangiomas vises inden for et par uger er født, og den stigende forekomst blevet en anledning til bekymring .

lav fødselsvægt


Lav fødselsvægt er blevet identificeret som den primære årsag til stigningen i forekomsten af hemangiomas , ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Pediatrics af Dr. Beth Drolet . Hendes arbejde på Children 's Hospital of Wisconsin førte hende at mærke en betydelig stigning i hemangiomas hos spædbørn . Faktisk er der i løbet af de sidste 15 år har været en 800 procent stigning i hemangioma -relaterede besøg på Children 's Hospital . En detaljeret undersøgelse førte til den konklusion , at stigningen i lav fødselsvægt spædbørn var direkte relateret til stigningen i modermærke hemangiomas .

assisteret reproduktion


Der har været undersøgelser for at fastslå , hvorfor der er flere lav vægt babyer . At forskning , som refereres af Centers for Disease Control og Forebyggelse , viser , at antallet af for tidligt og lav vægt babyer har været stigende på grund af den øgede anvendelse af assisteret reproduktion teknikker. Undersøgelsen i Journal of Pediatrics konstateret, at for hver 500 gram fald i fødselsvægt , risikoen for at udvikle en hemangioma gik op 40 procent . Så efterhånden som flere og flere mennesker søger hjælp til at komme gravid , antallet af lav vægt babyer stige , og med denne stigning kommer stigning i forekomsten af hemangiomas .

Etnisk Gruppe


Ifølge Dr. Drolet 's undersøgelser , er den gruppe som mest sandsynligt har hemangiomas hvide , ikke-spansktalende spædbørn . Det er den gruppe, der har vist den største stigning i lav fødselsvægt spædbørn , en stigning på 38 procent siden 1990 , som har vist sig at være relateret til brugen af assisteret reproduktion teknikker. Konklusionen er, at gruppen er mest tilbøjelige til at hemangiomas har brugt teknikker, der fører til lav fødselsvægt , som igen forårsager modermærke . .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------