Position: sygdoms > 7 >

årsager til sæsonarbejde kløe

   Uforklarlig kløe , der opstår, årstidsbestemte kan være ubehageligt og frustrerende . Symptomerne er ikke begrænset blot til sommermånederne . De kan påvirke folk i løbet af vinteren også . Hvis du oplever sæsonmæssige kløe , er det vigtigt at konsultere en læge for at fastslå den korrekte årsag til dine symptomer og få råd om , hvordan man bedst til at forvalte den betingelse .

Høfeber


Høfeber er en almindelig allergi , der påvirker syge i løbet af foråret , sommeren og efteråret måneder . Det er udløst af forskellige typer af pollen og græsser , og de allergener , der udløser en høfeber angreb kan være forskellige fra dem , der udløser en anden patient 's . Samt våde , kan kløende øjne og løbende næse , høfeber forårsage kløende hud . Behandling består i at identificere og undgå det allergen (som kan være et træ , græs , blomster eller ukrudt ) og opfyldelsen af hvert symptom individuelt . ( Se ref. 1 )

Mold


I løbet af foråret , sommeren og efteråret , kan mug sporer bo luftbårne i længere perioder . De er ikke så aktive i løbet af vinteren , når vejret er koldere , men da temperaturen stiger i løbet af foråret , forme er at formere sig hurtigere . Sporerne kan bidrage til allergiske symptomer , såsom kløende øjne og hud . Naturlig sundhed hjemmeside Native Retsmidler anbefaler at tage vitamin A og B kosttilskud , så man undgår udendørs aktiviteter såsom havearbejde , og holde indersiden af dit hus rent i løbet af sommermånederne for at mindske symptomerne . ( se ref . 2 )

Xerotic Eksem


Kløende hud kan forekomme i løbet af vinteren også , og kan fortsætte, indtil vejret bliver varmere . Xerotic eksem opstår, når det kolde vejr i løbet af vinteren udtørrer huden . Skrivning for avisen The Independent , Dr. Fred Kavalier siger, at når de hudceller tørre hurtigt ud , kan de begynde at krølle på kanterne . Dette får huden til at revne , og kan udsætte syge til hudinfektioner ( se ref . 3) . Centralvarme og varme bade kan forværre symptomerne , holde din hud godt fugtet kan hjælpe med at reducere symptomerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------