Position: sygdoms > 7 >

hvad er de tre forskellige typer af kegler ?

   kegler og stænger i øjet udgør det samlede vision , herunder nattesyn . Stænger kan ikke se i farver , men snarere kun se i sort og hvid . De kegler i øjet se farver . Farveblindhed opstår, når kegler mangler eller defekte . Manglende eller defekte kegler fra fødslen forårsager genetiske farveblindhed , mens farveblindhed , der opstår senere i livet resultater fra en række forskellige årsager , såsom skader . De tre kegler i øjet viser farver baseret på, om alle tre kegler fungerer korrekt .

Rød Kegle


Det røde kegle i øjet viser røde farver . Når vi ser noget som rød , den røde kegle opfatter farven reflekteres fra emnet . Farver som pink eller lilla følge af den måde de tre farver se elementet sammen og danner den ultimative farve . Lang bølgelængde Følsomme refererer til den røde kegle på grund af placeringen af den røde kegle i visionen spektret.

Blå Cone


Det kort bølgelængde Følsom kegle refererer til den blå kegle . Det er på den modsatte ende af spektret fra rød . Blå opfattelse kommer fra blå refleksioner på et objekt . Rød , grøn og andre farver bliver absorberet af objektet, så at de ikke ses.

Grøn Cone


The Middle Bølgelængde Følsom kegle refererer til den grønne kegle , der sidder mellem den røde og blå på spektret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------