Position: sygdoms > 7 >

hvordan du køber e-mail -order receptpligtig medicin

   Udgifter til medicin kan hurtigt tilføje op , selv om du har forsikringsdækning. Din assurandør kan ikke dække visse former for medicin eller placere en højere egenbetaling på recepter , som lægen foretrækker . En måde at mindske omkostningerne for medicin er at købe dem via postordre . Købe receptpligtig medicin via postordre kan spare dig penge og hjælpe dig med at undgå en tur til det stof butik hver måned
1
.
Få din recept . Du er lovligt berettiget til en kopi af alle recepter , at en læge spørgsmål til dig . Lægens kontor bør være i stand til at give dig den originale .
2 .

Kontroller , at recepten er korrekt . Kontroller, at dit navn er stavet korrekt . Recepten skal også indeholde navnet på den medicin , den form-som piller eller flydende-og den nødvendige dosering . Hvis du ikke er i stand til at læse denne information , kan du kontakte din læge igen .
3 .
Ring til dit helbred forsikringsselskab. Find ud af , om forsikringsselskabet har en foretrukken mail -order apotek de vil have dig til at arbejde med . Nogle virksomheder tilbyder rabatter , hvis du arbejder med en konkret virksomhed .
4 .
Vælg et postordrefirma apotek . Postordreapoteker giver dig mulighed for at købe medicin over telefonen og via internettet . Nogle velkendte apoteker såsom CVS gøre forretninger via postordre . Andre er fritstående apoteker , der kun virker via postordre . En legitim mail -order apotek bør have licens af staten bestyrelse apotekere , kræver en recept , en licens apoteket du kan tale med og har direkte kontakt information, så som et telefonnummer , der er anført på hjemmesiden har .

5 .
Udfyld de obligatoriske felter på ordresedlen . Ved bestilling af receptpligtig medicin via postordre , vil du blive bedt om at udfylde en formular . Skemaet vil bede om dit navn , fødselsdato og andre personlige oplysninger .
6 .
fax eller e-mail i din recept . Hvis du er mailing det , sende det med certificerede mail for at sikre, det bliver til den rigtige adresse.
7 .

Kontakt apoteket . Sørg for at alle dokumenter blev udfyldt korrekt , og at de har modtaget kopi af recepten . Du kan have ringe til din læge for at bede om oplysninger om receptpligtige , hvis virksomheden er i stand til at læse din læge håndskrift .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------