hvordan man skal behandle smerter i ryggen af benet hos unge
Position: sygdoms > 7 >

hvordan man skal behandle smerter i ryggen af benet hos unge

  Smerte, der strejker dit barn på bagsiden af benet kan skyldes en skade eller en fælles tilstand kendt som vokseværk . Vokseværk er typiske i en alder af tre og fem , og kan vende tilbage , når et barn er mellem otte og 12 . Denne type af smerte resultater fra en hurtig vækst , og smerte kan udvikle sig i den forreste af lårene og på bagsiden af benene . Selvom du ikke kan forhindre smerter i dit barns ben , der er måder at lindre ubehag

Du skal bruge: .
smertestillende medicin
. Varmepuden .


1 .
Administrer smertestillende medicin for at afhjælpe ubehag . Giv dit barn en dosis af ibuprofen at hjælpe med at stoppe betændelse og behandle smerter i ryggen af benene . Acetaminophen er en alternativ medicin for unge . Brug som instrueret .
2 .
Masser blidt barnets ben . Bidrage til at mindske kramper og smerter i benene med en langsom , blid håndmassage .
3 .
Reducer ømhed med en varmepude eller varmt vand flaske. Vælg en temperatur , der er behagelig for dit barn , og derefter placere varmepude eller vandflaske på bagsiden af benene til at hjælpe med at lindre betændelse og smerte .
4 .
Sid dem i et varmt bad . Kør et bad med varmt vand og sætte barnet ind til at hjælpe slappe stramme muskler og reducere smerter på bagsiden af benene .
5 .
Se en læge . Er forhindret i at løse smerter derhjemme , planlægge et lægebesøg for at udelukke andre alvorlige årsager til vedvarende smerter i benene som infektioner , juvenil arthritis og tumorer .

gode råd og advarsler


 • Giv ikke aspirin til børn . Dette kan resultere i en fatal tilstand kaldet Reyes syndrom .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------