Position: sygdoms > 7 >

Dash kost for et sundt hjerte

   DASH Diet ( " DASH " stående til " Kosten Approaches to Stop Hypertension " ) tegner sig for real -life situationer og trænere enkeltpersoner til at træffe beslutninger fremme lavere blodtryk og et sundt hjerte . Efter DASH Diet med tiden vil mindske risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme , samt nyresten , ifølge DashDiet. org

DASH Diet for Heart Health


Den DASH Diet integrerer frugter , grøntsager og lav-eller nonfat mejeri på støtte i hjertesundhed . Kerner, især fuldkorn , er inkluderet i planen , som er magert kød , fisk , fjerkræ , nødder og bønner . Samtidig sænke kolesterol og blodtryk , er det DASH spise planen bevidst fleksible nok til at opfylde den livsstil og fødevarer præferencer for de fleste mennesker .

Hvem skal følge DASH Kost


I første omgang beregnet til at hjælpe med at nedsætte blodtrykket , DASH Diet er egnet til nogen at følge . Det effektivt sænker blodtrykket hos børn såvel som voksne . Yderligere fordele af kosten omfatter sænkning af kolesterol og mindskelse af inflammation .

Hvordan DASH Diet Hjælper Heart


Fokus på næringsstoffer er forbundet med lavere blodtryk , såsom kalium , calcium og magnesium , er nøglen i DASH Diet evne til at støtte i at opbygge og opretholde et sundt hjerte . Selvom det ikke er udviklet til vægttab , hjælper DASH Diet 's livsstilsændringer kaste overskydende pounds , som også fremmer et sundere hjerte . Desuden at øge hjerte sundhed, DASH Diet støtter anvendelse af motion , rygestop og forbrugende alkohol kun i moderate mængder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------