Position: sygdoms > 7 >

Hvordan magnetisk tilbage bælter arbejde ?

   Rygsmerter skyldes en fejl i dit nervesystem og er generelt et resultat af skade eller en gigt tilstand . National Center for Gratis og alternativ medicin siger , at magneter har en fortid med held behandle smerter

Magnetterapi


Din krop sender smerteimpulser til din hjerne , og de rejser på positivt ladede ioner . Magnetisk terapi er en ikke kirurgisk behandling , der bruger negativt ladede magneter til at blokere for positivt ladede smerter impuls fra at nå din hjerne . Magneterne kan være i en ryg bælte og dække smertende område af ryggen .

Tilbage Bælterne


Effektiviteten af magnetisk terapi forbedrer med ensartet behandling. Hvis din ryg smerter er fra en genetisk sygdom eller gigt , smerter sandsynligvis ikke vil ophøre med det samme . Men hvis du bruger ryggen bæltet når det er muligt , magnetisk terapi konsekvent behandler området og blokerer smerte .

Forsigtig


Hvis du har et indbygget elektro-medicinsk mekanisme eller er gravid , skal du ikke bruge magnetiske behandling . Hertil kommer , undgå i mindst 2 uger efter at have en kortison skud , sætte magneter på det område, hvor du havde skudt . Dæk aldrig en blødning eller åbne skæres med en magnet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------