Position: sygdoms > 7 >

Samspillet mellem saxagliptin & digoxin

   Lægemiddelinteraktion kan ændre virkningen af en eller flere af de involverede stoffer og kan potentielt skade dig . For at forhindre dette i at ske , er nye lægemidler testes for interaktion med andre almindeligt anvendte lægemidler

Hvad er Saxagliptin ?


Saxagliptin , der markedsføres under navnet Onglyza , er en gang dagligt diabetes medicin til behandling af type 2 -diabetes . Ifølge FDA er saxagliptin designet til at arbejde ved at stimulere bugspytkirtlen til at gøre mere insulin efter at have spist et måltid .

Digoxin Interaktion


Drugs. com rapporter ingen interaktion mellem digoxin , en medicin , der styrker og regulerer hjertebanken , og saxagliptin . I kliniske undersøgelser på raske patienter var administration af saxagliptin ikke ændre virkningen af digoxin .

Overvejelser


Saxagliptin er blevet testet for interaktion med mere end 500 almindeligt ordineret medicin . Tal med din læge helst medicin du tager for at undgå mulige negative interaktioner .

Hvem er ansvarlig?

Den U. S. Food and Drug Administration ( FDA ) sikrer sikkerhed, effektivitet og sikkerhed for både mennesker og veterinære lægemidler. Nye lægemidler skal godkendes af FDA , før de kan sælges til forbrugerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------