Position: sygdoms > 7 >

core stabilitet øvelser & slagtilfælde rehabilitering

   Et slagtilfælde er et tab af blodgennemstrømningen til en eller flere områder af hjernen , enten fra en blodprop eller en bristet blodkar i hjernen . Som blodgennemstrømning standses , gøre det celler i hjernen ikke modtage ilt og derefter begynder at dø . Dette medfører et tab af funktion i muskler eller led . Slag kan variere i grad , og sværhedsgraden afhænger af antallet af hjerneceller , der blev dræbt . Efter slagtilfælde rehabilitering involverer re-undervisning kroppen til at udføre basale bevægelser og genvinde styrke . Core stabilitet øvelser er en væsentlig bestanddel af en post-takts motion rutine .

calisthenics


gymnastik er brugen af din egen krop til at udføre øvelsen. Gymnastik er særligt nyttig for slagtilfælde ofre, fordi de måske ikke har kræfter til at løfte vægte . De udnytter flere muskelgrupper samtidig og udvikle grundlæggende styrke. Den modificerede push-up er en fælles post-takts øvelse . Det udføres som en almindelig push- up , men patienten steder knæene på jorden . Det gør bevægelsen meget lettere og gradvist udvikler overkroppen styrke . En anden calisthenic motion er en ben kalv rejser . Da patienten står , han bøjer det ene ben tilbage mod balderne og forsøg på at bevare balancen i et minut eller mere . Denne øvelse udvikler stabilitet og lavere core styrke . For at gøre opgaven vanskeligere , udføre øvelsen med lukkede øjne , da dette vil eliminere den vision i at hjælpe til balance .

Motion Ball


Den træningsbold er et fantastisk værktøj til at kombinere styrketræning med balance forbedring . Det vil medvirke til at udvikle core styrke ved at tvinge musklerne i kroppen for at holde bolden konstant . En fælles nybegynder øvelse er simpelthen sidde på bolden og blive siddende så længe som muligt . Denne opgave kan være vanskeligt for alvorligt slagtilfælde ofre , så en terapeut bør styrke patienten i hele øvelsen. Mens du sidder , bør ryggen være lige og knæene bør lige over anklerne . Efter at patienten har udviklet nogle kræfter , kan han udføre mere avancerede øvelser med bolden . For eksempel . muren squat vil øge underkrop condition og forbedre de vigtigste styrkeØvelsen er udført ved at placere bolden mellem ryggen og en væg . Som du squat ned , vil bolden lidt styrke din krop . Hold ryggen lige og knæene lige over anklerne i hele bevægelsen .

Gratis Vægte


Fri vægte kan bruges længere nede ad vejen i rehabiliteringen planen . Mange slagtilfælde ofre vil være i stand til at afholde en let fri vægt , endsige udføre en øvelse med det . Imidlertid frit vægte er ekstremt effektive til at udvikle koordination og muskelstyrke , hvis patienten kan støtte dem . Lys vægte skal altid bruges . Målet er ikke at opbygge muskler , men snarere at undervise musklerne , hvordan man kommer igen . Gratis vægt øvelser bør efterligne fælles beslutningsforslag . De bicep krøller og tricep extensions vil forbedre arm styrke, der gør det muligt at udføre aktiviteter som at løfte ting og lukke vinduer . Front skulder elevatorer og skulder rejser vil forbedre skulder styrke , så patienten til at børste sine tænder og fjerne et objekt fra en hylde . Målet med disse øvelser er at give patienten til at udføre normale daglige opgaver .

Modstand Bands

Resistance bands tjener samme funktion for den frie vægte , men de giver mulighed for negative bevægelse . Negativ bevægelse er konditionering af musklerne , som de vender tilbage til udgangspositionen . For eksempel udfører patienten en bicep krøller og så sænker armen langsomt . Sænkning af armen er den negative bevægelse , og det er et væsentligt element i den samlede muskelstyrke . Således bruger den modstand bands til at udføre det samme sæt af øvelser som med frie vægte . At tilføje flere problemer og virkelig forbedre de vigtigste styrke , sidde på en træningsbold , mens de udfører den træning . Dette vil træne flere muskelgrupper samtidigt , samt udvikle balance og koordination .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------