Position: sygdoms > 7 >

hvad der forårsager lavt blodsukker aflæsninger ?

   Hypoglykæmi er en mangel på glucose , eller blod-sukker i blodet . Glukose bruges af kroppen som en kilde af energi, og når blodsukker falder , bugspytkirtel signaler leveren til at frigive lagret , overskydende glukose at hæve blodsukkeret . Starten på lavt blodsukker , og hvad der formodes at være en automatisk regulering svar på denne mangel , kan blive forringet ved diabetes , ikke-diabetiske betingelser i lever, bugspytkirtel , binyrer eller hypofyse eller indtagelse af for meget alkohol .

Diabetisk -relaterede årsager


Personer med diabetes tager insulin , en bugspytkirtlen hormon , at sænke farlig højt blodsukker og holde dem reguleret . Hvis mængden af insulin injiceres i blodbanen er for højt , i forhold til mængden af glukose i diabetikere ' blodbanen , kan blodsukkeret falde under det normale , sunde niveauer .Et andet problem for diabetikere med hensyn til lavt blodsukker er ikke spiser nok mad til at producere et tilstrækkeligt niveau af glukose efter at have taget diabetes medicin . At bruge for meget glukose gennem anstrengende motion , efter at have taget diabetes medicin , kan også forårsage lavt blodsukker aflæsninger .

ikke-diabetikere Sygdomme og lidelser


Den lange perioder af sult , som opstår for dem, der lider af anoreksi kan resultere i kroppens manglende evne til at producere tilstrækkelige blodsukker . Alvorlig hepatitis , en sygdom, der forårsager betændelse i leveren , kan også forårsage blodsukkeret til at falde til under et sundt niveau .Tumorer kan også forårsage lavt blodsukker , i kontrasterende måder . Tumorer , der bliver for stor kan bruge for meget af glukose i blodet , eller-i tilfælde af en sjælden pancreas tumor kendt som insulinom-. en tumor kan forårsage en overproduktion af insulin , som forårsager blodsukkeret til at faldeAndre potentielle ikke- diabetikere sygdomme, som kan forårsage for lavt blodsukker er forstyrrelser i binyrerne eller hypofysen , som kan skabe mangel på de hormoner der er nødvendige for at kontrollere og vedligeholde glukose produktion .

Mad og alkoholrelaterede Årsager


Midlertidig dråber i blodsukker kan opstå efter overdreven indtagelse af alkohol , især når de drikker har fundet sted på en tom mave . I denne situation , forhindrer alkohol til stede i blodbanen leveren i at frigive de nødvendige niveauer af glukose i blodet .Folk , der hurtigt i perioder , enten af religiøse eller helbredsmæssige årsager , kan opleve midlertidig blodsukkeret nedsættelserne som følge af under- ernæring. Den modsatte situation er tilfældet for dem med reaktiv eller postprandial hypoglykæmi , hvor spiser får den enkelte til at producere et overskud af insulin som reaktion på indtagelse af føde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------