Position: sygdoms > 7 >

hvad er de behandlinger af serratia bakterier ?

   Serratia marcescens er en fælles bakterie , der kan forårsage en række alvorlige opportunistiske infektioner hos hospitalspatienter . Patienter udstyret med katetre er særligt modtagelige for denne form for bakteriel infektion , som er nyfødte børn og spædbørn . Heldigvis findes der effektive måder at behandle Serratia infektioner , og for at forhindre dem helt .

Serratia Infektioner


Normalt Serratia marcescens årsager generiske infektioner i sår steder , samt urinvejene , åndedrætsorganerne og øjne . For en urinvejsinfektion , kan symptomerne omfatte kløe , brændende udledning , og smerter i nyrerne . Symptomer på luftvejsinfektioner omfatter ondt i halsen og nasal og brystet overbelastning .Serratia marcescens kan også forårsage mere farlige infektioner , hvis venstre ubehandlet . I sin mest alvorlige , kan Serratia marcescens forårsage lungebetændelse , meningitis , gigt og andre alvorlige sygdomme .

Behandling


Som med de fleste typer af bakteriel infektion , det vigtigste behandling for Serratia marcescens er antibiotika . Og som mange bakteriestammer , er Serratia marcescens resistente over for visse typer af antibiotika . Under den rigtige medicin er naturligvis nøglen til at få sunde .Som i august 2010, Serratia marcescens er resistent over for ampicillin , makrolider og første-generations cefalosporiner. Ifølge eMedicine , den foretrukne behandling for Serratia marcescens er en aminoglykosid som amikacin , sammen med en antipseudomonal beta-laktam såsom cefpirome . Andre effektive antibiotika omfatter gentamicin , quinoloner og de nyere cefalosporiner . De seneste undersøgelser viser, at Serratia marcescens er begyndt at vise modstand mod gentamicin , så sidstnævnte lægemidler kan være mere effektive til at rydde infektionen .I nogle tilfælde , Serratia infektion kan forårsage bylder , som er betændt , pus fyldt områder , som opstår ved en infektion site (f. eks lunge ) . Bylder som følge af Serratia kan kræve kirurgisk dræn i tillæg til behandling med antibiotika .

Forebyggelse


Serratia marcescens findes næsten overalt i naturen , men den foretrækker fugtige forhold . Af denne grund er det ofte findes i badeværelser , hvor det menes at kunne forårsage den lyserøde filmen til tider findes i brusere og håndvaske .For at forebygge Serratia infektioner , beskyttende slid , håndvask , og korrekt sterilisation af medicinske instrumenter --- især aandedraetsvaern og katetre --- er afgørende . Fastholdelse af en ren badeværelse miljø er også vigtigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------