Position: sygdoms > 7 >

hvad er en lidocain infusion RSD ?

   Reflex sympatisk dystrofi-RSD-undertiden benævnt kompleks regional smertesyndrom , er en sjælden tilstand , der forårsager moderate til svære smerter . Lidokain infusion er undertiden bruges som en behandling, når de andre smerter kontrol foranstaltninger har slået fejl

Identifikation


Ifølge MayoClinic. com , RSD er en sjælden kronisk smerte tilstand , der normalt påvirker en arm eller ben , men det kan være til stede i andre dele af kroppen som godt . Smerten er undertiden ledsaget af hævelse eller misfarvning af huden på de ramte vedhæng . Nogle gange kan en svær brændende fornemmelse opleves som godt .

Behandling


Ifølge National Institutes of Health , en bred vifte af lægemidler bruges til behandling af RSD . Selv om ingen har været isoleret som den foretrukne medicin , det snarere varierer fra patient til patient . Lidokain er et stof , der anvendes til neuropatisk smerte , såsom den slags ses i RSD . Det stof gives intravenøst ved langsom hastighed , og Newton-Wellesley Hospital , at smertelindring fra denne behandling kan vare et par timer op til flere uger . Resultaterne varierer meget afhængigt af mange faktorer .

Forbedringer


Ifølge National Institutes of Health og National Institute of Neurologiske Lidelser , er igangværende forskning fokuserer på mere aggressiv behandling ved begyndelsen af den betingelse , snarere end simpelthen smerter kontrol foranstaltninger, som den skrider frem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------