Position: sygdoms > 7 >

sammenligne blodsukkermåling

   Blodsukkermåling giver dig mulighed for nemt og bekvemt at holde styr på blodsukkeret derhjemme . Alt det kræver er et lille udsnit af blod på en tomme lang test strip , som derefter indsættes i en lille læser

Tidsramme


Hvor lang tid tager det at få et resultat ? Nogle systemer kan give dig et resultat på mindre end fem sekunder, mens andre kan tage længere tid .

Størrelse


Hvor stor en blodprøve har produktet behovet for at give dig et præcist resultat ? Nogle har brug for en stikprøve så lille som 0 . 6 UL, mens andre kan have behov for en større prøve .

Beliggenhed


Hvor kan du teste ? Nogle systemer giver dig mulighed for at teste om din arm , nogle på din finger , og nogle på din håndflade . Andre giver dig fleksibilitet ved at give dig mulighed for at teste i to eller alle af disse steder .

Overvejelser

Overvej, hvad der tilbydes med hvert system . Er det indeholde alt hvad du behøver for at komme i gang , eller vil du blive hængende købe en masse ekstra , men nødvendig , til elementer anvende produktet ? Selv om sættet indeholder alt for at få gang , kan et system omfatte flere " ekstra " , som vil vare længere end et andet system . Også overveje , hvilke systemer tilbyder en garanti og hvor længe. Nogle garantier kan være lige så længe som fem år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------