Position: sygdoms > 7 >

tips til at kvitte tobakken

  

Du skal bruge:
Håndsæbe
. Vand .
Fnugfri håndklæde .
Kontaktlinsevæske .

Ifølge American Cancer Society , både ryger tobak og indtager i en røgfri form , såsom skråtobak eller snus , er skadelige . Både skabe en afhængighed af nikotin , og begge kan forårsage mund og hals kræft . Afslutning tobak er et vigtigt skridt at tage for dit helbred , men det er ikke nemt . Være bevidst om nyttige tips kan gøre processen mere enkel .

informere jeres venner og familie


Fortæl dine venner og familie, at du vil være at holde op tobak . Dette er ikke blot hjælpe bekræfte din beslutning om at holde op , det giver dig også mulighed for at lade dem vide, at du kan være irrationel eller irritabel i de kommende uger . Spørg dem for deres støtte og deres forståelse i denne periode .

Vælg en dag til Afslut


Hvad enten du beslutter dig for at afslutte i morgen eller i næste uge , fastsætte en afslut dato . Uanset om du beslutter at stoppe med at ryge kold tyrker , eller du beslutter at du hellere vil vænne dig ud af nikotin , træffe beslutning om en dag , hvor du vil være helt stoppet . Vælg den dag , og holde sig til det . Dette vil forhindre dig i at blive vagt om , når du er at holde op , som kan forhindre dig i at holde op på alle .

Drik masser af vand


Forbrugende en øget mængde af vand hjælper skylle nikotin og andre spor kemikalier ud af din krop , og drikke vand hjælper erstatte den mundtlige følelse af at ryge cigaretter . Hold et glas vand inden for rækkevidde, og læg en flaske vand på dit skrivebord på arbejdet .

Komme af alle tobaksvarer

Når du ønsker at holde op med at ryge, slippe af med alle de ryge remedier , som du har i dit hjem . Der omfatter ikke kun tobak selv, men også emner såsom askebægre , piber og tobak poser . Hvis de poster er sentimentale mening , give dem væk , men ikke giver dem mulighed for at forblive i dit hjem .

Hold Forsøger

Selv hvis du giver efter og bruge tobak , når du har besluttet at holde op, det betyder ikke, at du ikke kan holde op . Mennesker begår fejl , og folk har bortfalder . Det vigtige er at være medfølende med dig selv og derefter at komme videre . Husk, at det kan tage flere forsøg , før du har smidt den vane, og rygning i dag betyder ikke, at du vil ryge i morgen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------