Position: sygdoms > 7 >

Troen bygger stofmisbrug tilskud

   Tilskud til rådighed til tro-baserede og lokale organisationer til at udvikle programmer til forebyggelse af stofmisbrug og behandling rettet mod børn , unge og adults. There er kun få strengt trosbaserede tilskud , og de typisk er kun tilgængelige til lokale organisationer , der er etableret i mindst seks måneder. De fleste af de tilskud kilder tilbyde tilskud uddannelse workshops for at hjælpe organisationer forstå papirarbejde og udfylde en ansøgning .

Tilskud til at udvide Substance Abuse Treatment


" Tilskud til Udvid Substance Abuse Treatment Kapacitet i målområder af Need-Lokal Recovery- orienterede systemer of Care " er der tilbydes af det amerikanske Department of Health Human Services . Det primære formål med dette tilskud er at give mulighed for at udvikle lokale stofmisbrug programmer for inddrivelse i samfund , hvor alvorlige narkotikaproblemer forekomme. Trosbaserede organisationer og samfundsorganisationer montering kravene er støtteberettigede.

United Methodist Church


Det United Methodist Church 's Global ministerier " Special Program om stofmisbrug og vold " er en igangværende tilskud , der giver undervisning , behandling , forebyggelse , og andre fællesskabsprogrammer til at hjælpe dem i nød rundt omkring i verden . De SPSARV midler er til rådighed for dem, trosbaserede organisationer, der opfylder de requirements. The krav for at ansøge om tildeling omfatter en involvering med en af de United Methodist organisationer , og evnen til at til at udvikle finansielle og menneskelige tjenester .

Earth Traces


Organisationen Earth Traces tilbyder midler til trosbaserede organisationer, der benytter begivenheder såsom konferencer og messer for at hjælpe med at bekæmpe stofmisbrug og bygge fællesskaber . De to organisationer , der yder ansøgninger TheEventLine. com og EventSuperCenter. com . Links til disse ressourcer findes på Jorden Traces site .

Drug Free Fællesskabers Mentoring Program

Den " Drug Free Fællesskabers Mentoring Program "er også tilbydes af det amerikanske Department of Health Human Services . For at ansøge om dette tilskud på trosbaserede eller lokale organisationer skal løbende stipendiemodtagere . Dette tilskud er bestemt for tro-baserede og lokale organisationer for at vejlede et nyt , udvikle programmet i deres samfund, som ikke har modtaget tilskud fra US Department of Health Human Services . Som en Mentor organisation programmet vil guide og hjælpe det nye program ved at stille ekspertise , erfaring og anden bistand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------