Position: sygdoms > 7 >

alkoholmisbrug programmer

   Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , drikke er et problem , hvis " det forårsager problemer i dine relationer , i skolen , i sociale aktiviteter , eller i hvordan du tænker og føler . " Nuværende kostvejledninger anbefaler ikke mere end en drink om dagen for en kvinde , og ikke mere end to drinks om dagen for en mand . Alkoholmisbrug programmer tilbyder forskellige former for behandling for dem , der ikke kan styre deres drikkeri .

Accelereret Recovery


Den fremskyndede Recovery Program kalder sig "den mest effektive alkoholisme rådgivning alternativ til 12 trin alkoholmisbrug behandling og rådgivning programmer , ", Og hævder en succesrate på op til otte gange det nationale gennemsnit . Accelereret Recovery tilbyder en-, to-og tre -ugers programmer, der starter med private afgiftning tjenester, der er lægeligt overvåget i en privat suite . Programmet fortsætter med intensiv individuel behandling og rådgivning . Ideologien bag Accelereret Recovery programmer er meget forskellig fra den 12-trins programmer , fordi Hurtigere tilbagesøgning ikke ser nyttiggørelse som en uendelig proces , og mener ikke, at folk er nødt til at acceptere en " alkoholiker " identitet for resten af deres liv .

Anonyme Alkoholikere


Anonyme Alkoholikere synspunkter alkoholisme som en sygdom . Ifølge AA , kan alkoholikere ikke styre deres drikkeri , fordi de er fysisk , psykisk og /eller følelsesmæssigt syge . AA-medlemmer tror ikke , de kan blive helbredt for deres alkoholisme , men de tror , de kan inddrive fra alkoholisme gennem fællesskab med andre alkoholikere . Nye medlemmer ikke love at stoppe med at drikke for evigt . I stedet er de tilskyndes til at holde sig væk fra alkohol en dag ad gangen . Hertil kommer , følger AA-medlemmer en 12-trins program , der fremsættes ideer og handlinger , der kan føre til et lykkeligt , brugstid . Nye medlemmer også deltage i møder en gang eller to gange om ugen , hvor de kan få hjælp til personlige problemer og med ophold ædru . Der er ingen afgift for medlemskab og ingen afgifter , fordi AA er selvbærende med bidrag . Den eneste betingelse for medlemskab er et ønske om at stoppe med at drikke .

Betty Ford Center


Den Betty Ford Center tilbyder stationær og ambulant programmer, der er baseret på de 12 trin i Anonyme Alkoholikere. Men , fordi dette program mener mænd og kvinder har forskellige behov, programmer på Betty Ford Center er kønsspecifikke . Hver patient har et team bestående af en læge , sygeplejerske , psykolog , primær rådgiver , case manager , åndelige omsorg rådgiver , familierådgiver , diætist, fitness træner , kemisk afhængighed tekniker og alumni tjenester repræsentant . Dette team hjælper med at udvikle en individuel plan for patienten . Behandlingen består af en komplet liste over aktiviteter, herunder individuel terapi , specialitet grupper , fitness , uddannelsesmæssige foredrag og gruppe terapi . I 2010 , udgifter otte ugers ambulant behandling 4. 960 $ . I ambulant behandling løber fra $ 26,000 til $ 63,500 , afhængigt af programmet .

Phoenix House

Phoenix House tilbyder privatkunder og ambulant behandling til voksne og unge, der har en alkohol- eller narkotikaproblemer . De arbejder også 11 boliger højskoler for teenagere . Residential kunder bor og arbejder sammen i et meget struktureret , tæt sluttede miljø, som omfatter en-til-en terapi , gruppe terapi , seminarer , faglig uddannelse eller uddannelser , og overvåget rekreation . Ambulant behandling omfatter akut hjælp , evaluering og henvisningstjenester , og korttidsbehandling . Tid til behandling varierer , afhængigt af programmet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------