Position: sygdoms > 7 >

bedste hospitaler for hip revision

   Hip kirurgi er en big deal . Mens hip udskiftninger hurtigt bliver mere og mere almindelige , er de stadig temmelig invasive og afgørende for patienternes evne til at fungere . Ingen ønsker en forkludret hip-job . I betragtning af , at hip kirurgi er valgfag og planlagt , ikke tager chancer med nogen gamle sygehus . Find de bedste-eller i hvert fald det bedste for dit område-og ved, at din hofte er i gode hænder

Hospital for Special Surgery


New York Magazine og U. . S. News World Report enige om, at New York City 's Hospital for Special Surgery er låg til hofter-og ortopædi i almindelighed . Dette lille , 162- seng hospital indrømmer knap 12. 000 patienter om året til speciale kirurgi . For US News World Report , landsdækkende kun 152 sygehuse dækker sin top 10 i nogen af sine 16 speciale kategorier . Hospital for Special Surgery kom i første i landet for ortopædi.

Mayo Clinic


The Mayo Clinic 's ekspertise bør ikke være nogen overraskelse for nogen . Klinikkens 1. 302 senge hospitalet i Rochester , Minnesota , er en af landets førende forskning og undervisning hospitaler . Faktisk rangerer den i top 10 af alle 16 i US News World Report 's kategorier . Sundhed Karakterer årlige Top 50 Hospitaler rapport rangeret Mayo Clinic det bedste hospital i landet i 2009 . Gå til Mayo 's Rochester , Minnesota , eller Phoenix , Arizona , sider for at få de bedste hjerner i ortopædisk medicin til at arbejde på din hofte .

Massachusetts General Hospital


Gå til , hvor kongen af Thailand var født til at have din hofte genfødt . Massachusetts General er et nationalt anerkendte top hospital i alle US News World Report 's 16 kategorier af voksent medicin og fire af deres 10 kategorier af pædiatrisk medicin . 908 senge universitetshospital har nogle af landets bedste ortopædkirurger og engagerer sig i konstant forskning og forbedring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------