fysioterapi og fitness -udstyr
Position: sygdoms > 7 >

fysioterapi og fitness -udstyr

   Det udstyr, der anvendes i en fysisk terapeut kontor for rehabilitering skader er ofte den samme som fitnessudstyr fundet i et motionscenter . Dette omfatter gratis vægte , stabilitet bolde og ergometric cykler ud til terapeutiske og vurdering udstyr til behandling af patienter

Bistandsydende Mobilitet

PT kontor også bærer værktøjer, som hjælper folk med gå og stigende fælles vifte af bevægelse . Disse værktøjer er afgørende for begrænset mobilitet patienter og omfatter mekaniske elevatorer , overførsel nævn , krykker og slynger . Patienter, begynder at bruge kræfter og konditionering værktøjer som terapi skrider frem.

PT motions

Den gennemsnitlige fysioterapi kontor bærer en række farverige medicin bolde , håndvægte , stabilitet bolde og vægt maskiner . Disse tidløse anordninger til at udvikle styrke har vist sig at være effektiv i og ud af rehabilitering .

Professionals Kun

Fælles for terapeutisk indstillinger , patienter udføre isotoniske øvelser med kontinuerlig passiv bevægelse maskiner . CPM maskiner isolere musklen og tvinge en konstant hastighed under hele bevægelsen , en nyttig healing ansøgning om enkelt lemmer skader .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------