håndled bånd teknikker
Position: sygdoms > 7 >

håndled bånd teknikker

   håndled bånd er en måde at medvirke til at reducere bevægelse i dit håndled . Håndled bånd kan ske efter at opretholde en forstuvning , eller når atleter ( såsom gymnaster ) ønsker at beskytte deres ledbånd og sener fra gentagne bevægelser . Brug tape eller elastik bandager til korrekt at anvende håndled bånd teknikker . Ifølge Physio Advisor , skal du barberer det berørte område, før de tape for at forhindre smertefuld fjernelse af båndet .

Ankring

forankring er en metode til at anvende tape rundt om håndleddet og omkring din hule hånd , ( bare under dine fire fingre ) . Ankre bruges , når du gentagne gange lider af forstuvninger eller når du vil forhindre en forstuvning opstår i dit håndled . Generelt en bred , stræk tape er viklet rundt om håndleddet . En atletisk tape , anvendes derefter i løbet af de stræk tape til at styrke forankringen af dit håndled .

ottetal

Den ottetal metode anvendes i forbindelse med forankring metode . En strimmel af atletiske tape bruges til at danne nummer otte omkring håndfladen og håndryggen . Tallet otte metode bidrager til at forebygge uheldig i håndleddet . Fingrene er overladt til at bevæge sig frit , mens håndleddet er begrænset fra bevægelse .

Lige Lines

En lige linje metode kan bruges sammen med ankeret metoden og ottetal teknik . Stropper af atletisk tape bruges til at overlappe ankeret tape af håndleddet . Stropper af tape er placeret fra underarmen i en lige linie , til toppen af håndfladen . Flere lag tape kan anvendes til at styrke den lineære metode , afhængigt af hvordan immobile du ønsker dit håndled for at være .

Tape

håndled bånd er ikke beregnet til dig , hvis du har lidt en fraktur i håndleddet , hvis du har hud allergier , eller hvis du har dårligt blodomløb . Tape , der anvendes på huden bør fjernes fra inden for to dage for at forhindre irritation af huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------