Position: sygdoms > 7 >

hvad er et centralt depression ?

   Core depression refererer til en kirurgisk operation , hvor kirurgen fjerner en del af det indre lag af en knogle , ifølge Mayo Clinic . Operationen kan lette presset , bevarer struktur og funktion , og reducere smerter

AVN af Hip


En kirurg kan udføre en kerne depression til at lindre smerter i Avaskulær eller AVN af i hofte, ifølge Aetna 's hjemmeside . I AVN , start celler i knoglen til at dø , hvilket medfører smerter og til tider brud på lårbenet ( låret ) ben , specielt lederen af lårbenet. Core depression kan bidrage til at bevare knoglen før det brud .

Proceduren


Ifølge Aetna 's hjemmeside , kirurgen fjerner en kerne af ben fra lårbenet til at skabe en åben kanal , lindre trykket i knoglen . En knogletransplantation for det berørte område følger . Afhængigt af hvilken type af transplantatet , at proceduren kan enten fremme blodkar vækst og stoppe celledød eller hjælpe med at stabilisere strukturen af knoglen .

Effektiviteten af forretningsordenen


Core depression kan effektivt behandle AVN af hoften i sin tidligere etaper og mindske behovet for helt erstatte et eller begge hofteled . AVN udvikler sig i 10. 000 til 20. 000 voksne amerikanere hvert år , ifølge Aetna .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------