Position: sygdoms > 7 >

hvordan kommer mit hår kommer ud når jeg vasker det ?

   Ifølge American Academy of Dermatology , mister vi mellem 50 og 100 hår om dagen , og ser denne type hårtab er ingen grund til alarm . Hårtab er mest mærkbar , mens vask eller kæmning håret , men disse aktiviteter er ikke årsag til hårtab

forbigående hårtab

Vores kroppe er stadig under forandring . Udsving i niveauer af stress eller hormoner kan forårsage hårtab , som bør forsvinde inden for to eller tre måneder . En sygdom eller operation undertiden forårsager hårtab , som kan visse lægemidler.

vitaminmangel

En alvorlig mangel i jern eller zink kan forårsage hårtab . Disse mangler er nemt vendt med kosttilskud eller injektioner , men altid konsultere en læge eller sygeplejerske , før du begynder et supplement . Jerntilskud , i særdeleshed kan være farligt , hvis det tages når det ikke bruges . Integrativ læge Andrew Weil anbefaler omega -3 og omega -6 fedtsyrer til at bremse hårtab og fremmer genvækst .

Kemisk Årsager

The American Academy of Dermatology rapporter om, at kemiske behandlinger som permanenter , glatning behandlinger og farvestoffer ikke bør medføre mere end normalt hårtab dog gjort meget. Når du er færdig for ofte kan gøre håret skørt , får det til at bryde og tynde . Det er bedst at give dit hår en pause fra disse behandlinger , hvis du oplever hårtab .

Arveligt eller medicinske årsager til Hårtab

Arvelige hårtab er den mest almindelige årsag til hårtab , og det kan ske for både mænd og kvinder . Der er ingen kur mod denne , selv om nogle behandlinger indberettes til at bremse processen . Alopecia areata er en sygdom , der forårsager hårtab på hovedbunden og krop , og dens årsag er ukendt , selvom det ser ud til at være en autoimmun sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------