Position: sygdoms > 7 >

metoder til øjet motion

   Der er en række metoder til øjet motion , der er forfremmet til at forbedre synet af brugeren, men succesen optegnelser over sådanne metoder er blandet . På trods af de løfter eller endog garantier ydet udviklere af sådanne metoder , deres effektivitet er fortsat i en tvist med det blotte øje sundhedspersonale og andre .

Bates Metode


Den Bates Metode er blandt de mest kendte metoder til øjet øvelse i De Forenede Stater , og blev skabt af og opkaldt efter øjenlæge William H. Bates . Den består primært af afslappende øjnene ved hjælp af forskellige muskel bevægelser og øjenlåg positioner. Metodens primære teknik omfatter en øvelse kaldet palming , hvor brugen af dine hænder , du dække begge øjne med håndfladerne . Du behøver ikke placere nogen form for pres på dine øjne , mens den på samme tid , du ikke lade nogen lys i. øvelse kræver at kigge rundt i mørket for et par minutter eller deromkring, så åbner dine øjne , og hvis det er dagtimerne , går udendørs i solen for en stund

solbad Metode


Et andet Bates teknik er solede Metode , hvor du arbejder med en konstant kilde til lys-. normalt solen , hvis du er udendørs , eller en bordlampe på 60 til 100 watt , hvis du er indendørs . Med lukkede øjne , du står over for lyskilden og langsomt bevæger hovedet fra side til side . Efter et par minutter , lad dig dit hoved stoppe direkte mod lyskilden et øjeblik , mens du stadig holder dine øjne lukkede . Bagefter skal du bruge palming metode eller solede metode igen , hvis du føler det er nødvendigt , ifølge Bates . Ligesom palming har solede metodens effektivitet er blevet anfægtet .

se klart metode


Det ser klart metode , som er baseret dels på Bates Metode , er en teknik , der involverer stimulation af øjet muskler via en bred vifte af øvelser , herunder skiftevis placere varmt vand og koldt vand gennemblødt håndklæder over øjnene , øjet massage og versioner af Bates ' palming og solede metoder . Den metode , der blev skabt af en gruppe af øjet fagfolk kalder sig det amerikanske Vision Institute , er blevet stærkt kritiseret som ineffektiv . En forbruger bedrageri retssag blev indgivet mod instituttet i 2005 . Pr. august 2010 , dog den fulde se klart metode programmet stadig var tilgængelig på instituttets officielle hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------