Position: sygdoms > 7 >

selvmordstanker risikofaktorer

   Ifølge det nationale institut for mental sundhed , over 33. 300 amerikanere begik selvmord i 2006 . Selvmord ofre nogle gange udviser tegn og symptomer, der overses af dem, der er tættest på dem . Ved at anerkende selvmordstanker risikofaktorer , familie og venner kan være mere opmærksomme på behovet for professionel intervention , og eventuelt gøre en forskel mellem liv og død .

Forrige livserfaringer


Nogle risikofaktorer for selvmord indebære begivenheder, der fandt sted mange år før. Disse kan omfatte (men er ikke begrænset til ) problemer med skolen , problemer med loven , misbrug , tidligere selvmordsforsøg og stressende familieliv. Professionel indgriben er ofte nødvendigt for at hjælpe selvmordstruede personer gennem disse vanskelige tider og med at håndtere deres følelser og selvmordstanker .

Major livskrise


Ofte liv ikke går lige som vi planlægger . Uventede begivenheder såsom uplanlagte graviditeter , tab af en elsket , skilsmisse eller endda dårlige karakterer kan forårsage en person til at føle , at de ikke kan leve videre . Nogle mennesker har svært ved at diskutere deres problemer med andre og vil holde det for sig selv , hvilket undertiden kan føre til depression eller andre psykiske betingelser , der øger risiko for selvmordstanker tendenser .

Personlighed ændringer


Nogle risikofaktorer omfatter dem , der kun kan ses af andre , når en person handler anderledes end normalt eller ændringer vaner pludseligt . For eksempel , hvis en person har ingen tidligere selvmordstanker og pludselig begynder ofte at diskutere det , bør betragtes som en risiko for selvmordsforsøg . Fascination eller en afhængighed af tanken om døden er også en kappe risikofaktor . Andre risikofaktorer der beskæftiger sig med personligheden kan omfatte svær håbløshed , depression , tab af sikkerhed og manglende interesse i hverdagen aktiviteter .

Medicinsk skade eller sygdom

Nogle gange når man bliver skadet eller udvikler en dødelig sygdom , det kan få dem til at føle sig isoleret og adskilt fra resten af deres jævnaldrende . De kan ikke altid deltage i de samme aktiviteter , de engang gjorde . Uanset om det er en brækket arm , en såre ryg eller kræft , kan det medføre depression , følelser af ubrugelighed og isolation . Nogle gange den simple kendsgerning, af depression kan drive folk til at skade sig selv eller andre mennesker for at frigive deres følelser . Mennesker med dette problem kan blive farlige meget hurtigt og skal ses som en psykiater for at undgå selvmord .

Advarsel

Hvis du eller nogen du nu er deprimeret eller har haft selvmordstanker eller-forsøg , søge hjælp omgående . Der er selvmord hotlines og læger , der er villige til at hjælpe 24 /7 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------