Position: sygdoms > 7 >

tips til nye kontaktlinse brugere

   Tilpasning til kontaktlinser kan være en udfordring . Nogle gange er det svært at få dem til at gå i korrekt . Når de er i , kan det være svært at tage dem ud igen . De ser nøjagtig det samme , så det er let at forveksle linser og satte den venstre linsen på højre øje , eller vice versa . Kontaktlinser bliver snart anden natur , dog med daglige praksis og et par enkle tips .

Sætte linser i


I henhold til Best Briller hjemmeside, bør det kun tage et par sekunder for at indsætte en kontaktlinse i stedet en frustrerende timer for hvert øje . På hjemmesiden anbefaler første vask hænder og tørre dem med en fnugfri håndklæde før du håndterer linserne . Dernæst fiske kontaktlinser fra opløsningen og placer den på den midterste pegefingeren . Træk ned øjenlåg lidt og kigger op . Placer kontaktlinse på overfladen af øjet, ser ned , og blinker flere gange for at sørge for , at objektivet er på plads . Indsæt den anden linse på samme måde .

Under Objektiver Out


Nogle gange får linsen ud igen kan være lige så nedslående som at sætte det i. Nogle typer af kontaktlinser har særlige brugsanvisning eller anbefales at bruge et stempel for linse fjernelse , men det meste af tiden i processen er ret ligetil. Vask og tør hænderne grundigt før håndtering kontaktlinser eller rører øjet . The Best Briller hjemmeside anbefaler at bruge linsefugtende dråber , hvis øjne føles tørre . Træk ned lavere linsen og se op . Med en finger , skal du skubbe kontaktlinser ned mod det hvide i øjet og træk det ud ved hjælp af pege- og tommelfinger , pas på ikke at ridse overfladen af øjet .

Andre Bekymringer


Nogle gange er det svært at fortælle om en kontaktlinse er vrangen ud . Alle Om Vision hjemmeside antyder at placere kontaktlinse på spidsen af en finger og holde den op foran øjnene . Hvis kanterne af linsen flare ud , er det ud og ind.For at undgå at blande op i venstre og højre linser , skal du vælge en side til at indsætte først og holde sig til det . The Best Briller hjemmeside forklarer , at hvis du altid sætte din venstre linse i , før rettigheden , f. eks du er mindre tilbøjelige til at få blandet op og placere linsen i den forkerte øjet .

myter og misforståelser

Mange nye kontaktlinsebrugere har hørt historier om, hvordan kontaktlinser kan rulle op under øjenlåget og blive tabt et sted i fordybningerne i hjernen . Dette er en misforståelse . Nogle gange, hvis en person gnider deres øjne for hårdt med deres kontakter i , kan linsen rulle op og kile sig under øjenlåget . Det er ubehageligt , men næppe livstruende . Der er en beskyttende hinde , der lægger til dine øjenlåg og forhindrer udenlandske materialer i at glide bag øjet , ifølge Lens Tips .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------