Position: sygdoms > 7 >

diabetes bistandsprogrammer i Texas

   At leve med diabetes er svært på egen hånd, men det er sværere for personer med behov for sygeforsikring for deres tilstand . I staten Texas , giver loven sundhed forsikringsselskaberne til at skrue ned enkeltpersoner til dækning baseret på status for deres helbred , så folk med diabetes kan blive " forsikres . " Heldigvis er der andre ressourcer til rådighed i Texas for at yde bistand til mennesker med diabetes , der yder støtte samt måder at håndtere den betingelse .

Texas Diabetes Rådets


Missionen for Texas Diabetes Rådet er at mindske de sundhedsmæssige og økonomiske byrder af diabetes i hele landet . Dens mål er at udvikle og vedligeholde en Statewide uddannelsessystem og tjenesteydelser for mennesker med diabetes , samt deres læger .Deres hjemmeside tilbyder risikovurderingsværktøjer , selvforvaltning af diabetes , og rådgivning om valg af sygesikring , samt nyheder om lovgivning og links til statslige og nationale diabetes ressourcer . ( Se Referencer 1 ).

Texas Medicaid -og sundhedsforsikring High Risk Pool


Texas tilbyder to vigtigste ressourcer til sygeforsikring for voksne med Texas Medicaid og Texas Health Insurance High Risk Pool .Texas Medicaid er tilgængelig for alle , der opfylder visse normer for indkomst og kriterier . Ikke alle er berettiget til staten Medicaid , men enkeltpersoner kan indgive en ansøgning om dækning online , eller ring til Medicaid afdeling for mere information.The Texas Health Insurance High Risk Pool tillader individuel sygesikring politik skal sælges til folk , der ellers betragtes som " forsikres "på grund af en kronisk sygdom som diabetes . For dem uden anden form for sygesikring , er High Risk Pool et levedygtigt alternativ til at søge forsikringsdækning . ( Se Referencer 2 ).

Børns Medicaid og Børn med særlige behov for sundhedspleje


Børns Medicaid i Texas , er at give gennem CHIP ( Children 's Health Insurance Program ) . CHIP giver sygesikring for børn i alderen op til 18 i familier , der tjener for meget til kvalitet for Medicaid , men har ikke råd til at købe sygesikring .The Texas Børn med særlige Sundhed Plejebehov Programmet indeholder forsikringsdækning for type 1 og 2 diabetes for nogen tjenester, der ikke er omfattet af Medicaid , børns Medicaid eller privat forsikring . ( Se Referencer 3 ).
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------