Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan slippe af forkølelsessår på en uge

  Forkølelsessår er forårsaget af en sovende kold virus i dit system , og vil vende tilbage, når virus er vågnet . Dette kan være forårsaget af en forkølelse eller endog stress . Du kan helbrede forkølelsessår og slippe af med det ubehag , som de bringer på bare en uge . Men , forebyggelse er altid den bedste kur , og du skal holde din krop sund og stressfri at undgå at skulle forkølelsessår

Du skal bruge: .
Sunblock over SPF 18
. Læbe og øjne balsam UV-beskyttelse .
Fugtighedscreme .
Blid sæbe .

Vand .
Engangsklude .
Bomuld tippes podninger .
Vaseline.
Benzylalkohol .

Troldnødfamilien .
Teposer .
T-tree olie .
Brintoverilte.
Bacitracin og diperodon HCL salve .

Gel-typen deodorant .


1 .
Overvej at bruge nogle hjem retsmidler , så snart du føler , at velkendte ubehagelige snurren i din mund eller på dit ansigt . Aldrig ridse et forkølelsessår , da det indeholder millioner af bakterier , der kun vil sprede sig og gøre tingene værre .
2 .
Hold området rent ved hjælp af en blid sæbe og engangs klud med varmt vand . Tør med en anden engangsklud . Påfør vaselin til området og derefter vaske dine hænder .
3 .
Hold benzylalkohol rådighed . Når du tror, du får et forkølelsessår , sættetid bomuld tippet svaberprøver i alkohol og gælder for det område, to gange om dagen . Må ikke genbruge en vatpind , men disponere over det efter brug .
4 .
Hæld troldnødfamilien i en engangs kop og nyde en vatpind i troldnødfamilien . DAB heksen -Hazel på området og bortskaffe den brugte podninger med det samme.
5 .
Lay en våd sort te tepose om forkølelsessår i 5 minutter og gentag dette hver time. Te indeholder en syre kendt som garvesyre , som vil hjælpe lindre sår .
6 .
Put nogle tea tree olie på spidsen af en vatpind og anvende den på og omkring forkølelsessår området .
7 .
Vask området med en klud og hydrogenperoxid . Hvis de ømme allerede har udviklet peroxid vil boble , men ikke brænde . Tør området med en anden engangsklud .
8 .
Påfør en lille acitracin og diperodon HCL salve med en vatpind på den kolde ømme område og lad det tørre . Bortskaf podepinden lige efter du bruger den .
9 .
Anvend brintoverilte til området før sengetid , og et tykt lag gel-typen underarm deodorant med en vatpind . Lad ikke deodorant for at komme ind i din mund . Anvend kun hver serviet gang og smid væk .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger en læbepomade , røverkøb ud i slutningen efter hver brug , når du er forkølet ømme , så du ikke spreder bakterier .
 • Brug papir væv , når du har en kold og bortskaffe dem efter en brug .
 • Hvis du hele tiden får forkølelsessår , som ikke heler inden for en uge , se din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------