Position: sygdoms > 7 >

instant hjem retsmidler til væskeophobning

   Væskeophobning opstår af forskellige årsager. Medicin eller udsving i hormonerne kan forårsage væskeophobning . Ikke drikker nok vand giver vores organer til at tro, at de har brug for til at holde vand . Ændringer i vores organer såsom graviditet eller sygdom kan få vores organer til at holde fast vand . Uanset årsagen , er retsmidler til at bekæmpe og reducere væskeophobning.

Massage


Massage hævede områder på kroppen , såsom fødder og ankler . Har en ven eller partner skubbe huden op og forsigtigt massere området . Fortsæt skiftevis skubbe og massere i fem til ti minutter . Skubbe og massere det berørte område genskaber blodcirkulationen , så vandet til at flyde fra området .

Vand


Kroppen holder vand, når den føler det er ikke at få nok , hvilket resulterer i væskeophobning . Drinking seks til otte glas vand dagligt hjælper kroppen er klar over det har en tilstrækkelig vandforsyning og frigiver vand fra kroppen . Begræns koffeinholdige drikkevarer og vælge koffeinfri stedet .

Urteteer


Urtete hjælpe befri kroppen af overskydende vand . Placer 2 tsk . af tørret persille i et krus kogende vand og lad stejle to til tre minutter . Persille er en naturlig diuretikum , der holder kroppen i at beholde væske .

køleelementer

Køleelementer mindske hævelse og hævelser forbundet med væskeophobning , giver mulighed for bedre blodgennemstrømning. Wrap en ispose i en tynd håndklæde og sted på hævede område i fem minutter . Massage området efter fjernelse af pakis at fremskynde blodgennemstrømning til området .

Limit Natrium

Se fødevaredeklarationer for mængden af natrium , der er indeholdt i dem . Fødevarer såsom frokost kød og konserves indeholder store mængder af natrium , der kan forårsage væskeophobning . Brug urter i madlavning og drys fødevarer med peber i stedet for salt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------