Position: sygdoms > 7 >

de bedste tider for lav pollen tælle

   Pollen er ofte en stor irritationsmoment for dem, der lider af allergi og astma . At undgå udsættelse for pollen helt er upraktisk , hvis ikke umuligt , da det er produceret af græs , træer , blomster og ukrudt . Dog kan holde styr på de lokale vejrforhold og pollental hjælpe allergi-tilbøjelige personer mindske deres eksponering og undgå symptomerne pollen kan udløse . Følgende retningslinjer kan hjælpe dig nul i den bedste tid til at nyde udendørs uden nysen .

Forståelse pollental


Det er vigtigt at forstå, hvad en pollen tælle , er at få størst brug ud af dataene . Disse tæller er baseret på prøver fra de sidste 24 timer , og er rangeret som lav , moderat , høj eller meget høj . Men den observerede koncentration af pollen i luften er ikke den eneste faktor, der påvirker , hvordan pollen vil påvirke dig . Vejret spiller også en rolle , ligesom det tidspunkt på dagen , hvor du er udendørs .

Watching the Clock


Peak pollen overgang til græs er tidligt om morgenen eller tidlig aften . For dem , der er særligt allergisk over for græspollen , kan det være bedst at undgå udendørs eksponering i disse perioder . For andre planter , typisk peak pollen frigivelse opstår omkring middagstid , eller om eftermiddagen . Samlet set pollen tælle på jordoverfladen er på sit laveste mellem kl middag og 5 PM en medicinsk vurdering af din allergi kan hjælpe dig med at finde hvilke tidspunkter på dagen er bedst for dig .

Hvordan vejret påvirker Pollen


Vejret spiller en stor rolle i , hvor meget pollen er fortsat i luften. Varme , tørre og blæsende dage er det værste for dem med allergi , da pollen blæser rundt i luften . Køler , regnfulde dage er bedre for udendørs aktiviteter . Rain " vasker " det pollen fra luften med en langsom støt regn gør et bedre stykke arbejde med denne end en hurtig thundershower . Generelt kører høj luftfugtighed pollen tælle ned , med lav luftfugtighed gør det muligt at stige . Varme vejr fremmer planter til at bestøve , stigende pollen output med højere temperaturer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------