Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan anvende håndled benskinner

  Håndled skinner, eller seler , bruges til at immobilisere håndled i tilfælde af karpaltunnelsyndrom , gigt eller mindre hårgrænsen brud eller andre skader , hvor en støbt er unødvendig . Anvendelse af hejsespil eller skinnen forkert , kan forårsage mere skade på håndled og arm, du forsøger at helbrede . Immobilisere en skade , før det bliver til lægehjælp måske bare være nøglen til at fremskynde inddrivelsen tid . Du ved aldrig , hvornår vide , hvordan man korrekt anvender en håndleddet skinne vil komme i handy

Du skal bruge: .
Splint eller bandage sæt med plastik klampe, fleksibel lang bandage , slynge .


1 .
Påfør et lag gaze polstring rundt om armen fra hånden af patienten til albuen . Dette vil holde immobilisere ærmet fra gnide mod huden .

2 .
Placer immobilisere ærmet omkring gaze , og sørg for at den dækker fra midten af hånden til mindst 4 inches under håndleddet .
3 .
Pak den fleksible bandage omkring ærmet , der er blokeret håndleddet . Begynd indpakning forbinding på håndfladen side af hånden .
4 .

Hold forbindingen på plads med fingrene og wrap bandage omkring hånden to gange . Flyt op underarmen af overlappende kanten af den sidste tur omkring ¼ af en tomme med hver omdrejning af forbindingen .
5 .
Fastgør bandagen på plads med metalclips . Placer et klip på forbinding ende på hånden . Begrave slutningen af klippet på den ene side af den første tur du har lavet af bandage . Træk klippet over så langt som det vil ske, og tryk forsigtigt for at fastgøre på plads . Gør det samme i midten af bandage og slutningen . Forbinding bør være sikkert at holde skinnen på plads .
6 .
Læg den brede del af sejlet på en flad overflade i nærheden af hvor patienten er. Har patienten lægge sin arm i midten af sejlet .

7 .
bringe de to ender af sejlet op til halsen . Tag den ende , der er under armen og bringe den lige op og bag nakken uden at krydse over hele kroppen . Gør det samme med den anden ende .
8 .
Tie begge ender sammen bag nakken . Gøre knude robust , men ikke for stramt . Kontroller , at den bredeste del af sejlet der holder bunden af den arm, der vil støtte armen vægt .
9 .
Bed patienten om at vrikke hans fingre . Check skinne hver 15 minutter for de første par timer for at sikre , at fingrene ikke er blå eller føle kulde . Hvis patienten ikke kan vrikke med fingrene eller de bliver kolde eller blå betyder det bandagen er for stram og bør laves om omgående .

gode råd og advarsler


 • har ekstra bandage og slynge på hånden til at bruge , når du vasker den ene patienten er iført .
 • aldrig immobilisere håndleddet , medmindre fortalt af en medicinsk uddannet person.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------