Position: sygdoms > 7 >

typer af maveorm hos mennesker

   Der er hundredvis af forskellige typer af parasitter , der kan findes leve i det menneskelige legeme . Blandt disse er en række maven eller indvoldsorm . Ifølge diagnosticere-Me. com , kan de fleste orme behandles let efter diagnosen , og forårsager ingen langtidsvirkninger til værten , hvis de bliver fanget , inden infektionen bliver svær . I nogle af de mere alvorlige tilfælde problemer kan fortsætte .

Børneorm

Børneorm findes i den menneskelige mave eller tarmkanalen og er små hvide orme omkring 1 /2 tommer lang . De er også kendt som seatworms eller trikiner og påvirke op til 40 millioner amerikanere , det meste af tiden på grund af utilsigtet indtagelse af orme ' æg . Børneorm kan påvirke folk i alle aldre , men børn er udsat for størst risiko for angreb . Orme migrere til den pågældendes endetarmen , hvor hver hun orm kan lægge op til 1500 æg om dagen og forårsage irritation omkring personens anus , hvilket normalt er det mest fremtrædende symptom . Ifølge mange kilder , herunder EMedicineHealth. com , efter diagnosen , er en dosis af medicinen , efterfulgt af endnu en dosis to uger senere , alt hvad der kræves til at behandle den person, og befri ham fra orme

Hageorm

Hageorm er tarmparasitter , der påvirker op til en milliard mennesker over hele verden . Infektion sker med folk , der kommer i kontakt med larver gennem jorden eller ved indtagelse hageorm æg eller larver . Hageorm , der kommer ind i kroppen gennem direkte kontakt trænger gennem huden , efterlader irritation på indtrængen site, og ind i blodbanen .Der er mange symptomer forbundet med hageorm , herunder vægttab , diarré , mavesmerter /smerte og blodmangel fra blodtab . Efter diagnosen er medicin gives til behandling af orme og hjælpe med at behandle blodmangel .

Rundorm

Rundorm er de mest almindelige maveorm hele verden , men er ikke almindelig i USA . Børn er i højere risiko , selv om folk i alle aldre kan blive smittet . Infektion forekommer , når en person ved et uheld indtager rundorm æg . De fleste mennesker , der er inficeret med rundorme viser ingen symptomer , men de mest alvorlige tilfælde kan forårsage mavesmerter /ubehag , intestinal forhindringer og langsom vægttab på grund af orme " spise " de fleste af de værdifulde ernæring . Efter diagnosen , er medicin gives til behandling af person og befri hende for orm .

Bændelorm

Bændelorm er mave-og tarm- parasitter , der kommer ind i kroppen gennem indtagelse af under-tilberedt kød , såsom svinekød , oksekød og fisk . De fleste tilfælde af bændelorm infektion i områder , hvor levestandarden ligger under gennemsnittet . Symptomerne omfatter øget appetit , irritabilitet , søvnløshed , lysfølsomhed og anæmi . Ifølge mange kilder , herunder MERCK Online Medical bibliotek , efter diagnosen en enkelt dosis af oral medicin gives til den person til at behandle ormen infektion og befri personens krop parasitter .

piskeorm

piskeorm er en type rundorm , der inficerer mennesker gennem indtagelse af æg , som regel som følge af en indtagelse tør varer som ris eller bønner . Æggene klækker i personens tyndtarmen og gøre deres vej til tyktarmen , hvor de graver sig ind i foret til at avle og formere sig. De fleste infektioner har lidt at ingen symptomer , men alvorlige infektioner kan forårsage en person til at have diarr¨¦ , anæmi , vitamin A-mangel eller endog rektalprolaps . Efter diagnosticering af infektionen er behandlet med en medicin , der skaffer kroppen af orme gennem personens afføring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------