Sådan nulstiller en vind meter
Position: sygdoms > 7 >

Sådan nulstiller en vind meter

  Nulstilling nogle diabetisk blodsukkermåling er forvirrende . Hver meter er lidt anderledes , og indstillingerne varierer på hver én. Komplicerede meter tage 20 eller 30 minutter for at finde ud af nulstilling procedure , og nogle gange indstilling måleren er en umulig opgave . Brug af Breeze meter fra Bayer er nemt . Måleren er nem at åbne , selv om en person har gigt , og nulstille det er en ukompliceret opgave, som tager omkring 10 minutter
1 .
metret på et bord med bunden af måleren står dig . Åbn knappen døren ved forsigtigt at trække på fanerne på begge sider lige over knappen med bogstavet "I " i midten af det . Tryk på den knap, der ligner bogstavet "V " tændt sin side at komme ind opsætningstilstand .
2 .
Indstil klokkeslættet ved at trykke op eller ned pilene til at justere time og tryk derefter på " OK ". Brug den samme op eller ned pilene til at justere minutter og tryk derefter på "OK . " Brug op eller ned pilene til at vælge AM eller PM . Vælg " OK " , og tiden er indstillet.
3 .
Tryk op eller ned pilene til at ændre den dag i måneden og tryk derefter på " OK ". Brug pilene op og ned for at ændre måned og tryk derefter på " OK ". Ændr år med op -eller nedadgående pile og klik derefter på " OK ".
4 .

Juster lydstyrken på buzzeren med op eller ned knapperne og tryk derefter på " OK ".
5 .
Skift tidsformatet til 24 timer ved at trykke op eller ned knapperne . Hvis du ville hellere have din test tidsplan på en 12-timers basis , sæt det til 12 timer i stedet for 24 . Tryk derefter på " OK ".
6 .
Juster visningsformat for dato med op-eller nedadgående pile . Du kan vælge måned første , dato sekunder og år sidste , eller datoen først , måned andet og året sidste . Gør dit valg og tryk derefter på " OK " -knappen .

gode råd og advarsler


 • Lav batterier medføre unøjagtige målinger . Hvis du ser en blinkende batterisymbol øverst til højre side af skærmen med en mørk prik i bunden af batteriet , er det tid til at skifte batteriet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------