hvordan man kan teste den nærmeste vision
Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan teste den nærmeste vision

  Test din nær vision er at hjælpe dig med at afgøre , om du er i stand til at læse og se ting klart inden for tæt rækkevidde . Dette vil også hjælpe dig, hvis du har brug for briller . Hvis du har dårlig nær vision , har du måske problemer med at gøre nær- serie aktiviteter såsom læsning . Tidlig påvisning af ethvert synshandicap er vigtigt at diagnosticere og behandle den betingelse , før den udvikler sig til et mere alvorligt problem

Du skal bruge: . .
Tæt vision prøvekort


1

Udskriv en nær-vision prøvekort , og følg udskriftsstørrelsen og kontrol instruktioner . Må ikke se på kortet , eller studere den , før du tager testen . Du ønsker at dette er nøjagtig , og hvis du huske nogen del af det , kan du bestå prøven , men undlader at afhente en indikator , der kan redde din vision . Det vil være bedre at have en anden printer horoskopet for dig .
2 .
Spørg nogen til at tape den næsten vision prøvekort på en væg i øjenhøjde . Sørg for , at rummet har masser af lys .
3 .
Stand omkring 14 til 16 inches væk fra diagrammet . Du bør hverken være træt eller har trætte øjne ved at læse eller arbejde på en computer . Tag ikke denne test , før du har været indendørs i et stykke tid og dine øjne er tilpasset til lys .
4 .
Læs højt sætningen skrevet på kortet . Har nogen med dig , når du læser diagrammet , der kan fortælle dig , hvis det du læser , er korrekt . Efter at have læst sætningen , fortæl din ven , hvor åbningen af hver af de " C " er placeret nederst på siden .
5 .
Læs kortet med begge øjne åbne . Efter at have læst med begge øjne åbne , dække dit venstre øje med hånden og læse diagrammet . Derefter dække dit højre øje , og læse diagrammet . Hvis du er iført briller , læse kortet først uden briller og derefter med briller . Hvis du ikke er i stand til at læse sætningen og korrekt angiver åbninger i "CS " på kortet , konsultere en øjenlæge til at hjælpe med din vision .

gode råd og advarsler


 • Brug en beroligende maske af agurker til trætte øjne . Lay tynde skiver af agurker på øjnene i ca 20 minutter .
 • Denne test er ikke en erstatning for at få en professionel øje helbredsundersøgelse med en uddannet øjenlæge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------