Position: sygdoms > 7 >

teknikker til at hjælpe sove

   På et eller andet tidspunkt har de fleste mennesker oplevet den manglende evne til at falde i søvn . Hvorvidt dette er tilvejebragt af stress , en fysisk tilstand , eller rejser , der er flere teknikker til at tilskynde sove , at alle kan prøve . Mens de , der oplever kronisk søvnløshed bør overveje at se en læge for yderligere vurdering , kan dem, der oplever sjældent eller midlertidigt søvnløshed blive hjulpet af bestemte strategier .

Afspænding


Søvnløshed er ofte anlagt den af stress, og i dette tilfælde , kan slappe være nøglen . Under et varmt bad eller brusebad , drikker ikke-koffeinholdige te , og lytte til beroligende musik kan hjælpe slappe af dig nok til at fremkalde søvn . Spise en lille snack , kan også bidrage til at slappe af din krop og dit sind .

Udnyttelse


Mangel på fysisk aktivitet kan også forårsage søvnløshed og få regelmæssig motion på daglig basis kan være en stor hjælp . Under en kort , rask gåtur 01:59 timer før sengetid kan hjælpe dig falde i søvn . Undgå anstrengende arbejde-outs direkte før sengetid , men da dette kan forårsage kroppens adrenalin niveauer for at øge og kan gøre det svært at falde i søvn .

Etablere et Bedtime Rutinemæssig


går i seng og vågner op på samme tidspunkt hver dag kan hjælpe dig til at bekæmpe søvnløshed . Når din krop tilpasser sig en tidsplan , vil du naturligvis blive træt ved sengetid og vil vække lettere om morgenen . Etablering af en sengetid rutine , såsom at tage et varmt bad en time før sengetid og lytte til afslappende musik og læse i nærheden sengetid kan også hjælpe . Når det ikke er muligt at overholde en streng sengetid rutine , gør dit bedste for at sikre, at du går i seng på samme time hver aften kan gå en lang vej at bekæmpe søvnløshed , uanset omstændighederne holder dig vågen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------